H Πρεσβεία της Ελλάδας στο Βέλγιο, το Δίκτυο Ελλήνων Βρυξελλών «ΑΡΓΩ» και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηλία Μαγκλίνη

την Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:30μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στις Βρυξέλλες (Rue des Petits Carmes 10).

Με τον συγγραφέα συνομιλεί η μεταφράστρια Ρίτα Κολαΐτη.

Προλογίζουν ο Πρέσβυς Διονύσιος Καλαμβρέζος και ο Πρόεδρος του Δικτύου Ελλήνων Βρυξελλών «ΑΡΓΩ» Σπύρος Παππάς. Ο Ηλίας Μαγκλίνης θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Μια αυτοβιογραφική αφήγηση, όπου μέσα από την ιστορία της οικογένειας του αφηγητή εξιστορείται η κοινή ιστορία χιλιάδων Ελλήνων που πολέμησαν στη Μικρασιατική Εκστρατεία.
____________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΠΛΟΥΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Καλής Δοξιάδη


την Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022, στις 19.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Νικηφόρου Θεοτόκη 91, Κέρκυρα).

Με την Καλή Δοξιάδη συνομιλεί ο Επίκουρος Καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου Βασίλης Λέτσιος. Η συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Το δεύτερο μέρος της συναρπαστικής τριλογίας «Μια ιστορία μόνο», είκοσι εφτά χρόνια μετά το τέλος του πρώτου βιβλίου Το σπίτι στα βράχια. Η ιστορία μιας οικογένειας και η Ιστορία μιας χώρας. Μια τριλογία για τις μικρές και μεγάλες ιστορίες που καθορίζουν τις ζωές μας.