Ο ΙΑNOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αγαθοκλή Αζέλη
την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022, στις 18.00μ.μ., στο IANOS Café (Σταδίου 24, Αθήνα).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Όλγα Κατσιαρδή-Hering, Ομότιμη Καθηγήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, και ο Βαγγέλης Καραμανωλάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Θεωρίας και Ιστορίας της Ιστοριογραφίας του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Ο συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Ένα βιβλίο που παρουσιάζει την ιστορία μετασχηματισμού της ελληνικής κοινωνίας κατά τη διάρκεια του 20ού αιώνα σε μια μοντέρνα, σε μεγάλο βαθμό ευρωπαϊκή.
____________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ – ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΕΛΗ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Νίκο Βατόπουλο την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Λ. Κηφισίας & Δ. Βασιλείου 1, Ν. Ψυχικό).

Ο Νίκος Βατόπουλος σάς περιμένει από τις 11.00π.μ. έως τις 12.00μ.μ., για να συνομιλήσει μαζί σας και να σας υπογράψει το νέο του βιβλίο
Η Αθήνα της Κατοχής μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Από τις εφηβικές περιπέτειες στο μεγάλο πεδίο της δημόσιας Ιστορίας. Ένα από τα σπάνια γραπτά τεκμήρια γραμμένα από παιδί ή έφηβο στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’40.