Aftersun
Δραματική
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Κατά τη διάρκεια ολιγοήμερων καλοκαιρινών διακοπών, ένα 11χρονο κορίτσι προσπαθεί να πλησιάσει και να κατανοήσει τον απόμακρο μα τρυφερό πατέρα της.



Puss in Boots: The last wish - Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η τελευταία επιθυμία
Animation
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ο ατρόμητος Παπουτσωμένος Γάτος ανακαλύπτει ότι έχει σπαταλήσει οκτώ από τις ζωές του. Ο Θάνατος, με… σάρκα και οστά, τον ακολουθεί πλέον από κοντά, κι εκείνος ξεκινάει έντρομος ένα επικό ταξίδι για να βρει τη μυθική Τελευταία Επιθυμία και να αποκαταστήσει τις εννέα ζωές του.



Army baby
Κωμωδία
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Παραμονές Χριστουγέννων σε ένα στρατόπεδο του Έβρου. Ένα ταξί παραδίδει ένα μωρό στον νεαρό στρατιώτη και υποτιθέμενο πατέρα του Γιάννη Κοντογιάννη. Μέχρι να βρεθεί λύση, οι φαντάροι της μονάδας αποφασίζουν να τον βοηθήσουν, «υιοθετώντας» το κρυφά από τους ανωτέρους.



Walad Min Al Janna - Η συνωμοσία του Καΐρου
Θρίλερ
Διάρκεια: 126'

Η περίληψη:
Στον Adam, γιο ενός φτωχού ψαρά, προσφέρεται το προνόμιο να σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Αλ-Αζάρ στο Κάιρο, κέντρο ισχύος του σουνιτικού Ισλάμ. Όταν ο επικεφαλής του Μεγάλος Ιμάμης πεθάνει ξαφνικά, αυτό θα μετατραπεί σε πεδίο σύγκρουσης των θρησκευτικών και πολιτικών ελίτ της Αιγύπτου.



La panthère des neiges - Η λεοπάρδαλη του χιονιού
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Ο διακεκριμένος φωτογράφος άγριας ζωής Vincent Munier και ο συγγραφέας Sylvain Tesson απαθανατίζουν την πανίδα των οροπεδίων του Θιβέτ, αναζητώντας τη λεοπάρδαλη του χιονιού, ένα από τα πλέον απρόσιτα αιλουροειδή.



Living - Αισθάνομαι ζωντανός
Δραματική
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Στο Λονδίνο της δεκαετίας του '50 ένας τυπικός, φιλήσυχος δημόσιος υπάλληλος αποφασίζει να ζήσει όσο πιο έντονα μπορεί το χρόνο που του απομένει όταν διαγιγνώσκεται με καρκίνο του στομάχου.