Την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου, στις 20:30μ.μ., η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και η Polyphoniki Records διοργανώνουν παρουσίαση του νέου δίσκο της Πιπίτσας Κληροπούλου με τίτλο «Είσαι Λιμάνι μου», στον οποίο η ελληνική λαϊκή μουσική παντρεύεται με κλασικές ενορχηστρώσεις.

Στην παρουσίαση του δίσκου θα μιλήσουν οι: 
Γιώργος Αραβίδης, μαέστρος της ορχήστρας σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ και
Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου, πιανίστα και συνθέτις 

Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν οι: Ερωφίλη, Μαριάννα Πολυχρονίδη και Βαγγέλης Δούβαλης

Θα παίξουν οι:
Κώστας Ζαριδάκης, μπουζούκι 
Σπύρος Τραυλός, βιολί 
Καίτη Πάντζαρη, βιολοντσέλο και
Πιπίτσα Κληροπούλου, πιάνο 

Σύνθεση - Ενορχήστρωση: Πιπίτσα Κληροπούλου 
Στίχοι: Αναστασία Δούμα, Μαρία Γκιτζένη, Μαρία Ρήγα 
Ηχοληψία – Μίξη – Mastering: Πέτρος Πετρόπουλος 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Link Εκδήλωσης: https://bit.ly/3W5n6G0 

Link CD: https://bit.ly/3UHJ9kZ 

Λίγα λόγια για τον δίσκο «Είσαι Λιμάνι μου»:
Η ταυτότητα του δίσκου συνάδει απόλυτα με τον ήχο του ο οποίος αποκαλύπτει την αναλογική φύση της μίξης του. Η Πιπίτσα Κληροπούλου συνεργάζεται με αγαπημένους ερμηνευτές όπως η Ερωφίλη, ο Κώστας Λειβαδάς, η Μαριάννα Πολυχρονίδη, ο Βαγγέλης Δούβαλης, ενώ παράλληλα μας συστήνει την Ειρήνη Τσιλιγιάννη μια από τις νέες φωνές του ελληνικού ρεπερτορίου. Για την ηχογράφηση του δίσκου συνεργάστηκαν καταξιωμένοι μουσικοί όπως ο Νικόλας Καγιαλάρης – μπουζούκι, ο Παντελής Ντζιάλας – κιθάρα, ο Σπύρος Τραυλός - βιολί, η Καίτη Πάντζαρη – βιολοντσέλο, ο Σταύρος Καβαλιεράτος – κοντραμπάσο, η Πιπίτσα Κληροπούλου - πιάνο, ο Ανδρέας Νικόλης – τύμπανα και ο Κωστής Τεστετζόγλου – κρουστά. Ο δίσκος «Είσαι Λιμάνι μου» κυκλοφορεί από την Polyphoniki Records στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ και στο διαδικτυακό του κατάστημα και στην ιστοσελίδα της Polyphoniki Records.