The banshees of Inisherin - Τα πνεύματα του Ινισέριν
Δραματική
Διάρκεια: 114'

Η περίληψη:
Στην Ιρλανδία του 1923, ο Pádraic έρχεται σε απόγνωση όταν ο καλύτερός του φίλος αρνείται να τον δει και να του μιλήσει. Προσπαθεί επανειλημμένα να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά εκείνος του παραδίδει ένα ανατριχιαστικό τελεσίγραφο.



Women talking - Γυναικείες κουβέντες
Δραματική
Διάρκεια: 114'

Η περίληψη:
Κακοποιημένες κατ’ επανάληψη, οι γυναίκες μιας απομονωμένης κοινότητας Μενονιτών καλούνται να αποφασίσουν αν θα συγχωρήσουν τους άντρες τους, αν θα μείνουν να πολεμήσουν για τα δικαιώματά τους ή αν θα φύγουν ομαδικά.



The 100 candles game - Το παιχνίδι των 100 κεριών
Τρόμου
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Τέσσερις φίλοι απομονώνονται σε ένα σκοτεινό σπίτι και αρχίζουν να διηγούνται ιστορίες τρόμου περιτριγυρισμένοι από 100 αναμμένα κεριά. Κανένας δεν μπορεί να φύγει πριν τελειώσουν όλες οι αφηγήσεις γιατί μια θανάσιμη κατάρα θα πέσει πάνω τους.



Gekijouban Jujutsu Kaisen 0 - Jujutsu Kaisen 0: The Movie
Animation
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Ο Yuuta είναι ένας μαθητής που αποκτά τον έλεγχο ενός ισχυρού καταραμένου πνεύματος και εγγράφεται σ' ένα ξεχωριστό νομαρχιακό λύκειο του Τόκιο. Εκεί εκπαιδεύεται και επιτηρείται από τους μάγους Jujutsu οι οποίοι τον βοηθούν να ελέγξει τη δύναμή του.



Världens vackraste pojke - Το πιο όμορφο αγόρι του κόσμου
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Πενήντα χρόνια μετά την πρεμιέρα του «Θανάτου στη Βενετία» του Luchino Visconti, ο χαρακτηρισμός «το πιο όμορφο αγόρι του κόσμου» πέφτει βαρύς στον Björn Andrésen, τον Tadzio της ταινίας.



Petite Solange - Μικρή μου Σολάνζ
Δραματική
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Η 13χρονη Solange προσπαθεί να βρει τη θέση της στη σχολική καθημερινότητα, ενώ ταυτόχρονα αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως η οικογενειακή της γαλήνη διαταράσσεται επικίνδυνα από τους συνεχείς τσακωμούς των γονιών της.



Pattie et la Colère de Poséidon - Αργοναύτες: Η οργή του Ποσειδώνα
Animation
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Η Πάτι είναι ένα θαρραλέο ποντίκι που ξεκινάει από την Κολχίδα μαζί με τον ηλικιωμένο πλέον Ιάσονα και τους νεκραναστημένους Αργοναύτες του για ένα περιπετειώδες θαλάσσιο ταξίδι, προκειμένου να σώσει την πόλη της από την οργή του θεού Ποσειδώνα.



Missing
Θρίλερ
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
Αφού διαπιστώνει πως η μητέρα της έχει πάψει να επικοινωνεί από την Κολομβία όπου έχει πάει για διακοπές με τον καινούργιο σύντροφό της, η 18χρονη June προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη της στο διαδίκτυο.



Θολή γραμμή
Σινεφίλ
Διάρκεια:89'

Η περίληψη:
Ένα νεαρό ζευγάρι προσπαθεί να ζήσει τον έρωτά του, αλλά η παθιασμένη οικειότητα απομακρύνει τον έναν από τον άλλον.