Guardians of the Galaxy Vol. 3 - Φύλακες του Γαλαξία 3
Περιπέτεια
Διάρκεια: 150'

Η περίληψη:
Ο Peter Quill θρηνεί το χαμό της Gamora και οι Φύλακες έχουν πέσει σε απραξία. Ώσπου εμφανίζεται ένας νέος εχθρός: ο σατανικός και ανίκητος Υψηλός Διαμορφωτής, ο οποίος προσπαθεί να απαγάγει τον Rocket, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.



Valeria mithatenet - Η Βαλέρια παντρεύεται
Δραματική
Διάρκεια: 76'

Η περίληψη:
Η Christina είναι μια Ουκρανή, η οποία έχει παντρευτεί στο Ισραήλ μέσω διαδικτυακά κανονισμένου γάμου. Αναζητώντας ανάλογη τύχη, η αδελφή της Valeria την επισκέπτεται για να γνωρίσει τον δικό της μέλλοντα σύζυγο.



Saison Morte
Αστυνομική
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Χειμώνας στη Μήλο. Οι αστυνομικοί βρίσκουν σ’ ένα απομονωμένο ξενοδοχείο δύο νεκρούς κι έναν τραυματισμένο. Από το νοσοκομείο, ο τελευταίος αρχίζει να τους αφηγείται μια περίπλοκη, μυστηριώδη ιστορία.



Έμμονες ώρες στον τόπο της πραγματικότητας
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Η πρωτοπόρα σκηνοθέτρια και καθηγήτρια κινηματογράφου Αντουανέττα Αγγελίδη εξομολογείται τη ζωή της και σχολιάζει το έργο της, αλλά και τη βιωματική σχέση ανάμεσα στα δύο.



Helt super - Απλώς υπέροχη
Animation
Διάρκεια: 76'

Η περίληψη:
Η Hedvig είναι κόρη του υπερήρωα Σούπερ Λιοντάρι, ο οποίος προστατεύει την πόλη τους χωρίς κανείς να γνωρίζει την ταυτότητά του. Εκείνη ξέρει πως θα τον διαδεχτεί, αν και προς το παρόν είναι μια απλή μαθήτρια, χωρίς ξεχωριστές δεξιότητες. Ο πατέρας της, όμως, αποφασίζει να παραδώσει τη στολή στον φαντασμένο εξάδελφό της.