Fast X
Περιπέτεια
Διάρκεια: 141'

Η περίληψη:
Ένας πανίσχυρος εχθρός ορκίζεται να αφανίσει τον Dominic Toretto, την οικογένεια και την αυτοκινητο-συμμορία του, κυνηγώντας τον επιδέξιο παράνομο οδηγό σε κάθε γωνιά της Γης.



En corps - Ο τελευταίος χορός
Δραματική
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Ένας επικίνδυνος τραυματισμός και μια οδυνηρή απιστία αναγκάζουν μια ταλαντούχα μπαλαρίνα να βρει καινούργιο νόημα στην πληγωμένη επαγγελματική και προσωπική ζωή της.



El test - Το τεστ
Κωμωδία
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Ένα παντρεμένο ζευγάρι τριαντάρηδων με οικονομικά προβλήματα επισκέπτεται έναν παλιό φίλο, ο οποίος έχει γίνει πάμπλουτος, και με αφορμή το δίλημμα ενός βιβλίου αυτοβοήθειας τους βάζει να αποφασίσουν αν θέλουν εκατό χιλιάδες ευρώ τώρα ή ένα εκατομμύριο σε δέκα χρόνια.



Nyurnberg - Νυρεμβέργη
Δραματική
Διάρκεια: 131'

Η περίληψη:
Ένας νεαρός Σοβιετικός αξιωματικός αποστέλλεται ως μεταφραστής από το Βερολίνο στην Νυρεμβέργη, όπου θα διεξαχθεί η δίκη των κορυφαίων ναζί εγκληματιών πολέμου. Ενώ αναζητά τον χαμένο στον πόλεμο αδελφό του, θα παρασυρθεί σε μια ύποπτη ερωτική ιστορία και θα μπλεχτεί σε μια περίπλοκη συνωμοσία.



Simone, le voyage du siècle - Σιμόν Βέιλ: Η γυναίκα του αιώνα
Δραματική
Διάρκεια: 140'

Η περίληψη:
Επιζήσασα του Ολοκαυτώματος, πολιτικός αφοσιωμένη στο ευρωπαϊκό όραμα και υπερασπίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η Simone Veil θυμάται την περιπετειώδη διαδρομή της ζωής της καθώς γράφει τα απομνημονεύματά της.



Une belle course - Ο σοφέρ της κυρίας Μαντλέν
Δραματική
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Ο Charles, ένας ταξιτζής με οικονομικά προβλήματα, παίρνει κούρσα την 92χρονη Madeleine, η οποία αφήνει το σπίτι της για να μπει σε οίκο ευγηρίας. Η διαδρομή θα εξελιχθεί σε μια ολοήμερη περιήγηση στο Παρίσι που θα αλλάξει τη ζωή τους.