Το βιβλιοπωλείο MONOGRAM και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας που διοργανώνουν η ΑΜΚΕ AGATHA και το βιβλιοπωλείο MONOGRAM, σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τη συγγραφέα Χρύσα Σπυροπούλου, το Σάββατο, 20 Μαΐου, 2023, στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών & Πειραιώς 144).

Η Χρύσα Σπυροπούλου σας περιμένει από τις 12.00μ.μ. έως τη 13.00μ.μ., για να συνομιλήσει μαζί σας και να σας υπογράψει τα βιβλία της Η ακολουθία του κακού και Ταραγμένα νερά.
____________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο MONOGRAM και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας που διοργανώνουν η ΑΜΚΕ AGATHA και το βιβλιοπωλείο MONOGRAM, σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα Δημήτρη Σίμο, το Σάββατο, 20 Μαΐου 2023, στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών & Πειραιώς 144).

Ο Δημήτρης Σίμος σας περιμένει από τη 13.00μ.μ. έως τις 15.00μ.μ., για να συνομιλήσει μαζί σας και να σας υπογράψει τα ψυχολογικά του θρίλερ Πάρε ανάσα και Σώσε με, καθώς και τις υποθέσεις του αστυνόμου Καπετάνου.