Ο Σύλλογος Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Άγιος Ιωσήφ, η Κρητική Αδελφότητα Βόλου «Το Αρκάδι», ο 1ος Σοροπτιμιστικός Όμιλος Βόλου, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Βόλου «Θέτις», το βιβλιοπωλείο ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Δημήτρη Στεφανάκη


την Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023, στις 20.00μ.μ., στο roof garden του ξενοδοχείου Κυψέλη (Αγίου Νικολάου 1), στον Βόλο.

Προλογίζει η συγγραφέας, εκπαιδευτικός και αρθρογράφος λογοτεχνίας Χαριτίνη Μαλισσόβα. Με τον συγγραφέα συνομιλεί η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα. Ο συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
____________________________________________________________________________________

Το βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Δημήτρη Στεφανάκη
την Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023, στις 19:30μ.μ., στο café Εκτός Χάρτη (Βενιζέλου 43, Βέροια).

Προλογίζουν οι καθηγητές γαλλικής φιλολογίας Κωνσταντίνος Τσικερδάνος και Μαριάννα Λούκα. Για το βιβλίο θα μιλήσει και θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα η φιλόλογος Ελπίδα Χαραλαμπίδου. Θα προηγηθεί σύντομη εισήγηση του Δημήτρη Στεφανάκη με θέμα τη γαλλική λογοτεχνία και τη σύνδεσή της με τη μεγάλη μυθιστορηματική φόρμα.

Ζωές που στροβιλίζονται στη δίνη κοσμοϊστορικών γεγονότων. Έρωτας, θάνατος, μικρές χαρές, συμφορές στο μάτι του κυκλώνα της Μεγάλης Ιστορίας.