Objetos - Τμήμα απολεσθέντων Μαδρίτης
Θρίλερ
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ο Mario είναι ένας μοναχικός αποθηκάριος στο Τμήμα Απολεσθέντων της Μαδρίτης. Όταν μια βαλίτσα με μακάβριο περιεχόμενο, που ανασύρθηκε από ένα ποτάμι, φτάνει στα χέρια του, η ζωή του θα αλλάξει δραματικά. Αναζητώντας την ταυτότητα ενός νεκρού βρέφους, θα παρασυρθεί σε σκοτεινά και επικίνδυνα μονοπάτια.



About my father - Μπαμπάς να σου πετύχει...
Κωμωδία
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Όταν ο Sebastian ανακοινώνει στον πατέρα του Salvo, παραδοσιακό Ιταλό μετανάστη, ότι πρόκειται να κάνει πρόταση γάμου στην πλούσια Αμερικάνα φίλη του, εκείνος επιμένει να γνωρίσει πρώτα τους δικούς της.



Mascarade - Καμουφλάζ
Δραματική
Διάρκεια: 134'

Η περίληψη:
Δύο γοητευτικοί απατεώνες της Κυανής Ακτής στήνουν παράλληλες κομπίνες στους εραστές τους, αλλά παγιδεύονται και οι ίδιοι σ’ έναν κύκλο απληστίας, πλαστοπροσωπιών, προδοσίας και εγκλήματος.



Blue Jean
Δραματική
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Στην Αγγλία του 1988, η συντηρητική κυβέρνηση της Μάργκαρετ Θάτσερ ετοιμάζεται να περάσει ένα νόμο που θα στιγματίζει τους ομοφυλόφιλους και τις λεσβίες. Αυτό αυξάνει την κοινωνική πίεση στην Jean, μια καθηγήτρια γυμναστικής που ζει διπλή ζωή. Η άφιξη μιας νέας μαθήτριας, όμως, θα οδηγήσει σε μια ενδοσχολική κρίση που θα δοκιμάσει τις αντοχές και τις αξίες της.



God is a bullet - Ο Θεός είναι μια σφαίρα
Περιπέτεια
Διάρκεια: 156'

Η περίληψη:
Μια σατανική σέχτα σκοτώνει τη γυναίκα και απάγει την κόρη του αστυνομικού Bob Hightower. Καθώς η επίσημη έρευνα δεν αποδίδει καρπούς, εκείνος παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και με τη βοήθεια της Case Hardin, της μόνης γυναίκας που ξέφυγε από την αίρεση, ξεκινούν μια απελπισμένη αναζήτηση.



Haunted mansion - Στοιχειωμένο αρχοντικό
Κωμωδία
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Η μητέρα ενός νεαρού αγοριού που κληρονομεί μια στοιχειωμένη έπαυλη στη Νέα Ορλεάνη απευθύνεται σε έναν παπά κι έναν πρώην κυνηγό φαντασμάτων για να ξεφορτωθεί τους υπερφυσικούς καταληψίες του σπιτιού της.