Blue Beetle
Περιπέτεια
Διάρκεια: 127'

Η περίληψη:
O νεαρός Jaime Reyes, γιος Μεξικανών μεταναστών, «επιλέγεται» ως ξενιστής από έναν μαγικό σκαραβαίο, αρχαίο κειμήλιο εξωγήινης βιοτεχνολογίας. Αποκτά υπερδυνάμεις, αλλά και πανίσχυρους εχθρούς, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν το πολύτιμο όπλο με κάθε κόστος.



Un petit frère - Ο μικρός αδελφός
Δραματική
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Το 1989, η Rose, χωρισμένη μητέρα, φτάνει από την Ακτή του Ελεφαντοστού στο Παρίσι μαζί με τους δύο ανήλικους γιους της, αναζητώντας την ευκαιρία για μια νέα ζωή.



Dumb Money - Αουτσάιντερς
Κομεντί
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Όταν ένας χρηματιστηριακός αναλυτής του ίντερνετ προτείνει προς αγορά τη μετοχή της αλυσίδας βιντεογκέιμ GameStop, ενώ τα funds της Wall Street τη σορτάρουν επίμονα, δημιουργεί μια φρενίτιδα που εκτοξεύει την τιμή της και απειλεί την ισορροπία ολόκληρου του αμερικανικού χρηματιστηρίου.



Un autre monde - Ένας άλλος κόσμος
Δραματική
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Ο Philippe Lemesle είναι ανώτερο στέλεχος πολυεθνικής, ο γάμος του οποίου έχει οδηγηθεί σε ένα επώδυνο διαζύγιο. Την ίδια στιγμή, εκείνος πρέπει να διαχειριστεί τις παράλογες απαιτήσεις των προϊσταμένων του για περικοπές προσωπικού στο εργοστάσιο το οποίο διευθύνει, ενώ η επιχείρηση είναι κερδοφόρα.



Les as de la jungle 2 - Η Ζουγκλοπαρέα 2: Ο γύρος του κόσμου
Animation
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Όταν η ζούγκλα ψεκάζεται με έναν τοξικό ροζ αφρό που εκρήγνυται μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, η Ζουγκλοπαρέα πρέπει να βρει το αντίδοτο πριν από τις επικείμενες βροχές, αλλά και να αποκαλύψει τον υπεύθυνο του σατανικού σχεδίου.