Σοκ σε όλο τον πλανήτη έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς «Τα Φιλαράκια», Mathhew Perry, βρέθηκε νεκρός το Σάββατο, 28 Οκτωβρίου, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Ο Mathhew Perry ήταν μόλις 54 ετών και σύμφωνα με τις πληροφορίες του TMZ εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο τζακούζι του σπιτιού του από τον βοηθό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Mathhew Perry είχε πάει να παίξει picklball το πρωί του Σαββάτου (ώρα Η.Π.Α.) και όταν γύρισε σπίτι του, έστειλε τον βοηθό του για κάποιες δουλειές. Όταν ο βοηθός του επέστρεψε μετά από 2 ώρες, τον βρήκε αναίσθητο και κάλεσε τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις αρχές δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια, ούτε βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι του Mathhew Perry. Όπως είναι γνωστό, ο γνωστός ηθοποιός έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ και είχε χρειαστεί επανειλημμένα να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης. Ωστόσο, σύμφωνα με το TMZ, φαίνεται πως πνίγηκε ύστερα από καρδιακή ανακοπή.

Η έρευνα για τον θάνατό του παραμένει φυσικά σε εξέλιξη.

Ο Mathhew Perry, έγινε παγκοσμίως γνωστός και αγαπητός για τον ρόλο του Chandler Bing στην επιτυχημένη κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια» του NBC, το οποίο προβλήθηκε για 10 σεζόν από το 1994 έως το 2004. Ο ηθοποιός έλαβε υποψηφιότητα Primetime Emmy το 2002 για την ερμηνεία του στην αγαπημένη κωμική σειρά. Ο ίδιος και οι συμπρωταγωνιστές του ξαναβρέθηκαν για το reunion της σειράς το 2021. Είχε επίσης πρωταγωνιστήσει ή παίξει δεύτερους ρόλους σε κινηματογραφικές ταινίες, όπως η ρομαντική κομεντί «Fools Rush In», ή η αστυνομική κωμωδία «The Whole Nine Yards».

Δεν παντρεύτηκε ποτέ. Ο ίδιος στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τη Julia Roberts, ενώ τελευταία του γνωστή σχέση ήταν η Molly Hurwitz με την οποία αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2020, ωστόσο χώρισαν το 2021.

Πηγή άρθρου: fthis.gr