Desperation road - Ο δρόμος της εξιλέωσης
Περιπέτεια
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Η μητέρα ενός μικρού κοριτσιού η οποία έχει σκοτώσει εν αμύνει έναν διεφθαρμένο αστυνομικό και ένας άρτι αποφυλακισθείς με ανοιχτά «χρέη» συναντιούνται σε μια κωμόπολη του Μισισίπι, προσπαθώντας από κοινού να αφήσουν πίσω το τραυματικό παρελθόν τους.



Zielona granica - Πράσινα σύνορα
Δραματική
Διάρκεια: 147'

Η περίληψη:
Οι πορείες μιας οικογένειας Σύρων προσφύγων, ενός συνοριοφύλακα και μιας ακτιβίστριας συναντιούνται στα σύνορα μεταξύ Λευκορωσίας και Πολωνίας.



Wish - Ευχή
Animation
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Στον μαγικό κόσμο του Ρόσας, ο βασιλιάς Μαγκνίφικο υπόσχεται στους υπηκόους του την εκπλήρωση μιας ευχής κατά τη διάρκεια της ζωής τους, όποτε εκείνος το αποφασίσει. Η νεαρή Άσα, όμως, θα αμφισβητήσει την εξουσία του και θα ξεκινήσει μια κόντρα μαζί του, έχοντας απροσδόκητο σύμμαχο στο πλευρό της ένα πεφταστέρι.



Dalva - Με τα μάτια της Νταλβά
Δραματική
Διάρκεια: 83'

Η περίληψη:
Η δωδεκάχρονη Dalva ζει με τον πατέρα της, ο οποίος συλλαμβάνεται από την αστυνομία για την κακοποίησή της. Εκείνη καταλήγει σε μια ειδική δομή ανηλίκων, αρνούμενη πεισματικά να αποδεχθεί τις κατηγορίες εναντίον του.



Roter himmel - Κόκκινος ουρανός
Δραματική
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Ο Leon είναι ένας νεαρός συγγραφέας, ο οποίος μαζί με το φίλο του Felix πηγαίνει για λίγες ημέρες στο οικογενειακό εξοχικό του τελευταίου στη Βαλτική θάλασσα. Εκεί σκοπεύει να δουλέψει εντατικά πάνω στο καινούργιο του μυθιστόρημα, αλλά η απροειδοποίητη εμφάνιση της νεαρής Nadja θα του αλλάξει τα σχέδια.



Napoleon - Ναπολέων
Περιπέτεια
Διάρκεια: 158'

Η περίληψη:
Στη μετεπαναστατική Γαλλία του 1783, ο Κορσικανός αξιωματικός Ναπολέων Βοναπάρτης ανακαταλαμβάνει την Τουλόν από τους Άγγλους και επιστρέφει ως ήρωας στο Παρίσι, όπου γνωρίζει και ερωτεύεται τη χήρα Josephine Bonaparte.



Petrovy v Grippe - Ο πυρετός του Πετρόφ
Δραματική
Διάρκεια: 145'

Η περίληψη:
Καθώς μια επιδημία γρίπης σαρώνει τη Ρωσία, ο μηχανικός και κομίστας Petrovy παρασύρεται σε μια αναπάντεχη περιπέτεια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.