Το βιβλιοπωλείο ΜΟΥΤΖΟΥΡΑ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο παιδικό βιβλίο του συγγραφέα και εκπαιδευτικού Μάριου Μάζαρη


το Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Βασ. Γεωργίου 4), στην Καλαμάτα.

Ο Μάριος Μάζαρης υποδέχεται τα παιδιά όπως θα υποδεχόταν τα κομμάτια ενός παζλ· γιατί όλοι είμαστε κομμάτια από το παζλ της ζωής μας. Μαζί θα μιλήσουν για βράχους, για μετέωρα, θα σκαρφαλώσουν βράχο βράχο, θα φωτογραφίσουν τα στιγμιότυπα της καρδιάς τους και θα γίνουν ένα μεγάλο ταξίδι.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρχει χρόνος για συζήτηση με γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς και για υπογραφή των βιβλίων.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Για παιδιά από 5 ετών
____________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο Ο ΓΑΤΟΣ ΜΑΟΥΡΙΤΣΙΟ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε διαδραστική εκδήλωση με αφορμή τη διασκευή σε graphic novel του βιβλίου της Άλκης Ζέη
το Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Ευτυχίδου 6-8, Παγκράτι).

Η Σάσα, η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, είναι μοναχοκόρη. Περνάει ώρες να κοιτάει τις ράγιες που πάνε πέρα, μακριά, στην Πετρούπολη. Βαριέται τόσο, που στο σπίτι η βασική της παρέα είναι… η αντανάκλασή της. Σύντομα όμως όλα αυτά αλλάζουν, και η Σάσα κάνει φίλες και φίλους έξυπνους, ενδιαφέροντες και μοναδικούς, κάποιους που της μοιάζουν και κάποιους όχι τόσο.

Η δημιουργός κόμικς Γεωργία Ζάχαρη μας περιμένει για να ζωγραφίσουμε τους φίλους και τις φίλες μας, για να ζωγραφίσουμε με τους φίλους και τις φίλες μας, να συζητήσουμε τι αγαπάμε πιο πολύ πάνω τους, αλλά και να κάνουμε παρεΐστικα κόμικς συνεργατικά!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Για παιδιά από 7 ετών
____________________________________________________________________________________


Το Επιστημονικό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Ταξίδι στην Ανάπτυξη» και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Εύης Γεροκώστα


την Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024, στις 12.00μ.μ., στο Επιστημονικό Κέντρο Ειδικών Θεραπειών «Ταξίδι στην Ανάπτυξη» (Ιερά Οδός 295 και πλ. Δαβάκη 1), στο Αιγάλεω.

Άλλα φαίνονται, άλλα είναι αόρατα. Άλλα είναι περαστικά, άλλα δε φεύγουν. Άλλα ξέρουν να παίζουν, άλλα δεν έχουν παίξει ποτέ. Χνάρια στο δέρμα. Αναμνήσεις. Φυλαχτά. Τα σημάδια μας. Ελάτε να τα γνωρίσουμε!

Για παιδιά από 5 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ