Next goal wins - Ένα γκολ για τη νίκη

Κωμωδία
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Ένας σκληροτράχηλος προπονητής αναλαμβάνει την εθνική ποδοσφαίρου της Αμερικανικής Σαμόα, φιλοδοξώντας μέσα σε λίγες εβδομάδες να τη μεταμορφώσει από το χειρότερο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του κόσμου σε μια ομάδα που μπορεί να βάλει έστω ένα γκολ.



Βάρδια - Dogwatch
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 74'

Η περίληψη:
Μια ομάδα μισθοφόρων, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί για να αντιμετωπίζουν επικίνδυνους πειρατές στην Ερυθρά Θάλασσα, καλούνται να διαχειριστούν την οδυνηρή μονοτονία της έλλειψης δράσης.



One life - Μια ζωή
Δραματική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Λίγο πριν το ξέσπασμα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ένας Λονδρέζος χρηματιστής ταξιδεύει στην Τσεχία για να σώσει πρόσφυγες που έχουν διαφύγει του ναζιστικού ζυγού, επιλογή που τον οδηγεί σε μια οδύσσεια γεμάτη ρίσκο.



Scrapper - Το αλάνι
Δραματική
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Ένα κορίτσι, που επιβιώνει μόνο του μετά την απώλεια της μητέρας του, εγκλωβίζεται σε συναισθηματικό αδιέξοδο όταν επανεμφανίζεται ο αποξενωμένος πατέρας του.



Folk og røvere i kardemomme by - Τρεις κλέφτες και ένα λιοντάρι
Animation
Διάρκεια: 78'

Η περίληψη:
Στη φανταστική πόλη Κάρδαμο τρεις ληστές και το λιοντάρι τους προσπαθούν να συνεχίσουν τις κομπίνες τους αποφεύγοντας τον αστυνομικό της κοινότητας και τους κατοίκους που είναι μόνιμα σε επιφυλακή.



Fast Charlie - Ο γρήγορος Τσάρλι
Περιπέτεια
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Ένας βετεράνος πληρωμένος εκτελεστής αποφασίζει να εκδικηθεί τη δολοφονία των μαφιόζων συνεργατών του, έχοντας μια απροσδόκητη συνεργάτιδα στο πλάι του.



The sound of freedom - Η μελωδία της ελευθερίας
Περιπέτεια
Διάρκεια: 131'

Η περίληψη:
Αφού έρθει σε επαφή με ένα διεθνές κύκλωμα σωματεμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων, ένας Αμερικανός πράκτορας αποφασίζει να κάνει τα πάντα ώστε να σώσει όσα περισσότερα παιδιά γίνεται.



Οι οργανοποιοί των Εξαρχείων
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 61'

Η περίληψη:
Κατασκευαστές λαϊκών μουσικών οργάνων εξιστορούν τα βιώματά τους και τη σχέση τους με τα Εξάρχεια.



Matria - Μητέρα, πατρίδα
Δραματική
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Μια ασυμβίβαστη εργάτρια βιώνει ολική υπαρξιακή κρίση όταν χάνει τη δουλειά της, η σχέση της καταρρέει και η κόρη της αποξενώνεται πλήρως από εκείνη.