The holdovers - Τα παιδιά του χειμώνα
Δραματική
Διάρκεια: 133'

Η περίληψη:
Τα Χριστούγεννα του 1970, ένας δύστροπος καθηγητής φιλολογίας ενός πρωτοκλασάτου κολεγίου είναι αναγκασμένος να περάσει τις γιορτές στο έρημο σχολείο, παρέα με την Αφροαμερικάνα μαγείρισσά του και έναν ατίθασο έφηβο.



Ferrari
Δραματική
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Το 1957 και ένα χρόνο μετά το θάνατο του γιου του, ο Enzo Ferrari βρίσκεται μπροστά σε οικογενειακό και επαγγελματικό αδιέξοδο. Απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τη γυναίκα του, δυσκολεύεται να κρατήσει το μεγάλο μυστικό που γνωρίζει μόνον η ερωμένη του και η αγωνιστική ομάδα της εταιρείας του πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε το απαιτητικό ράλι των Χιλίων Μιλίων.



What happens later - Τι συνέβη μετά...
Ρομαντική κωμωδία
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Έπειτα από χρόνια, δύο πρώην ερωτικοί σύντροφοι συναντιούνται τυχαία σε ένα αεροδρόμιο, όπου είναι αναγκασμένοι να διανυκτερεύσουν λόγω κακοκαιρίας. Η απρόσμενη επανένωσή τους αφυπνίζει αναμνήσεις και συναισθήματα που έμοιαζαν ξεπερασμένα.



Koty ermitazha - Γάτες στο μουσείο
Animation
Διάρκεια: 83'

Η περίληψη:
Ο γάτος Βίνσεντ και ο ποντικός φίλος του Μορίς βρίσκουν καταφύγιο στο μουσείο Ερμιτάζ. Ο πρώτος γίνεται μέλος της εκλεκτής γατο-ομάδας που προστατεύει τα έργα τέχνης, αλλά ο δεύτερος είναι αποφασισμένος να δοκιμάσει πόσο… νόστιμη είναι η κλασική ζωγραφική.



The bricklayer - Αποστολή στην Ελλάδα
Περιπέτεια
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Η τρομοκρατική δράση στην Ελλάδα ενός μυστηριώδους προσώπου που δολοφονεί δημοσιογράφους, καδράροντας τη CIA ως υπαίτια των εκτελέσεων, ωθεί την υπηρεσία στην ενεργοποίηση ενός πρώην πράκτορά της για την εξουδετέρωσή του.



Blackbird blackbird blackberry - Μαύρος κότσυφας, Μαύρο βατόμουρο
Δραματική
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Μια γυναίκα που έχει μάθει να ζει μόνη όλη της τη ζωή σε ένα μικρό χωριό βρίσκεται ξαφνικά σε ένα επώδυνο υπαρξιακό αδιέξοδο, όταν η αυτονομία της απειλείται από έναν κεραυνοβόλο έρωτα και την επικριτική στάση των συγχωριανών της.