Ο Πολυχώρος «Το πικάπ» και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Ν. Μπασκόζου


το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024, στις 19.00μ.μ., στον Πολυχώρο «Το πικάπ» (Ολύμπου 57, Θεσσαλονίκη).

Ο Γιάννης Ν. Μπασκόζος συνομιλεί με τον συγγραφέα και Καθηγητή στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ Νικόλα Σεβαστάκη. Ο συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Μια ροκ μπάντα στο Παγκράτι. Η ιστορία ενηλικίωσης μιας παρέας. Η ακατανίκητη γοητεία της νεότητας στο μεταίχμιο μιας εποχής.

ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
____________________________________________________________________________________


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε διαδραστική εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Συμώνης Δημητρακοπούλου


το Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024, στις 12.00μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Η συγγραφέας Συμώνη Δημητρακοπούλου χρειάζεται επειγόντως βοήθεια. Οι ήρωες του βιβλίου της βγήκαν έξω από τις σελίδες, ζωντάνεψαν. Θέλουν να αφηγηθούν την ιστορία του βιβλίου, να αποκτήσουν φωνή. Ποιος θεατής θα δώσει στους ήρωες φωνή; Ποιος θα αφηγηθεί μαζί με τη συγγραφέα αυτή την ιστορία;

Σας περιμένουμε να πούμε όλοι μαζί μία ιστορία για μαλλιά και κουβάρια και να ανακαλύψουμε μέσα από το παιχνίδι τον τρόπο για να ξετυλίξετε τα κουβάρια που υπάρχουν στο δικό σας μυαλό!

Μαζί μας θα βρίσκεται η ζωγράφος Τάνια Δημητρακοπούλου που θα συντονίσει τη δράση των θεατών για να αποτυπώσουν στο χαρτί σκηνές από το βιβλίο.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!
Για παιδιά από 7 ετών

Είσοδος ελεύθερη με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής στο 211-3003580 ή στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού και του κηδεμόνα, την ηλικία του παιδιού και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μετά την εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στην έκθεση εικονογράφησης με θέμα «Ένα βιβλίο, μια ανάμνηση», που διοργανώνουν οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Εικονογράφησης illustradays. 30 ξεχωριστά έργα αγαπημένων και πολυβραβευμένων εικονογράφων που αντλούν έμπνευση από κλασικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, μεμονωμένα διηγήματα, ποιήματα ή ακόμα και λογοτεχνικά σπαράγματα σας περιμένουν να τα απολαύσετε και να τα αποκτήσετε για να στολίσετε το σπίτι σας, το παιδικό σας δωμάτιο, το γραφείο σας ή να τα χαρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα.
Μέρος των εσόδων από την πώληση των έργων θα διατεθούν στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών καθώς και στο ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ.