"Ο Βασιλιάς της Οργής" της Ana Huang

Ήταν η σύζυγος που ποτέ του δεν ήθελε… και ο έρωτας που ποτέ του δεν προέβλεψε…
Αδίστακτος. Σχολαστικός. Αλαζόνας. Ο Ντάντε Ρούσο θέλει να έχει τον έλεγχο, προσωπικά και επαγγελματικά.
Ο δισεκατοµµυριούχος CEO δεν σχεδίαζε να παντρευτεί – ώσπου υπό την απειλή ενός εκβιασμού αναγκάζεται να αρραβωνιαστεί µια γυναίκα που του είναι σχεδόν άγνωστη. Τη Βίβιαν Λάου, κληρονόµο µιας εταιρείας κοσµηµάτων και κόρη του πιο πρόσφατου εχθρού του. Δεν έχει σηµασία πόσο όµορφη και γοητευτική είναι. Ο Ντάντε θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία που έχει στα χέρια του ο εκβιαστής, αλλά και τον αρραβώνα. Υπάρχει µόνο ένα πρόβλημα: Tώρα που η Βίβιαν είναι δική του… δεν µπορεί να την αφήσει να φύγει.
Κομψή. Φιλόδοξη. Ευγενική. Η Βίβιαν Λάου είναι η τέλεια κόρη και το εισιτήριο για να ανέβει η οικογένειά της στα ανώτερα κλιµάκια της υψηλής κοινωνίας. Ο γάμος µε τον γαλαζοαίματοι Ρούσο σημαίνει ότι θα ανοίξουν πόρτες που διαφορετικά θα έµεναν κλειστές για τη νεόπλουτη οικογένειά της. Ενώ ο αγενής, ύπουλος Ντάντε δεν είναι ο σύντροφος των ονείρων της, συμφωνεί να κάνει αυτόν τον προσυμφωνημένο γάμο από καθήκον. Δεν είχε ποτέ της φανταστεί ότι θα λαχταρούσε το άγγιγμα του. Ούτε, βέβαια, ότι θα ερωτευόταν τον µέλλοντα σύζυγό της.

"Η ζωή ενός αγοριού" του Robert McCammon

1964, Αλαμπάμα. Οι κάτοικοι του Ζέφερ εργάζονται στην τοπική χαρτοβιομηχανία και στο κοντινό γαλακτοκομείο. Όμως για τον δωδεκάχρονο επίδοξο συγγραφέα Κόρι Μάκενσον, αυτή η φαινομενικά απλή καθημερινότητα γίνεται καμβάς για την εντυπωσιακή φαντασία του. Είναι πεπεισμένος ότι έχει ακούσει τα πνεύματα να ψιθυρίζουν στο προαύλιο της εκκλησίας, έχει ακούσει ιστορίες για παράξενους λαθρέμπορους που παραμονεύουν στις σκιές της πόλης και έχει γίνει μάρτυρας μιας πλημμύρας που έχει μολύνει τη Μέιν Στριτ.
Ένα μοιραίο πρωινό, ενώ συνοδεύει τον πατέρα του στη διανομή γάλακτος από σπίτι σε σπίτι, ένα αυτοκίνητο βγαίνει από τον δρόμο του και βυθίζεται στη λίμνη Σάξον. Ο πατέρας του βουτάει στο νερό, όμως έντρομος ανακαλύπτει ένα άψυχο σώμα δεμένο με χειροπέδες στο τιμόνι, και με ένα σύρμα γύρω από τον λαιμό του. Παρόλο που ο φόνος μένει ανεξιχνίαστος, οι κάτοικοι της πόλης φαίνεται να ξεχνούν, όμως ο Κόρι και ο πατέρας του όχι.
Σε έναν κόσμο όπου η αθωότητα και η παιδική αφέλεια συγκρούονται με τη βία, το μίσος και τον ρατσισμό, ο Κόρι αναζητά την αλήθεια. Και καθώς τρυπώνει ολοένα και πιο βαθιά στα μυστικά της πόλης, ανακαλύπτει ότι τελικά το να μεγαλώνεις μπορεί να είναι μια περίεργη και όμορφη βόλτα.

"Kurashi στο σπίτι. Πώς να οργανώσετε τον χώρο σας και να κάνετε τη χαρά τρόπο ζωής" της Marie Kondo

Εμπνευσμένο από την ιαπωνική έννοια κουράσι, ή αλλιώς «τρόπος ζωής», το βιβλίο αυτό σας παροτρύνει να οραματιστείτε την ιδανική ζωή για εσάς, από τη στιγμή που ξυπνάτε το πρωί έως το τέλος της κάθε μέρας.
Εντάξτε στη νοοτροπία και στη συμπεριφορά σας το πάντα επίκαιρο ερώτημα «Τι μου δίνει χαρά;» από το βιβλίο Σπίτι σε τάξη, ζωή σε τάξη, και φανταστείτε τη ζωή σας στα καλύτερά της. Αυτή η νοερή εικόνα γίνεται ένα σημείο αναφοράς και σας προτρέπει να κάνετε συνειδητές και προσεκτικές επιλογές – από το πώς χρησιμοποιείτε κάθε γωνιά του χώρου όπου ζείτε μέχρι το πώς εκμεταλλεύεστε την κάθε στιγμή.

"Αυτοκίνητο – Η πλήρης εικονογραφημένη ιστορία" - Συλλογικό έργο

Ένα συναρπαστικό road trip στην ιστορία του αυτοκινήτου!
Στις σελίδες αυτού του τόμου θα απολαύσετε περισσότερα από 1.200 αυτοκίνητα, ενώ η εντυπωσιακή εικονογράφηση θα κάνει το ταξίδι αυτό ακόμα πιο απολαυστικό…
Ο τόμος αυτός αποτελεί μια ολοκληρωμένη παρουσίαση της ιστορίας της αυτοκίνησης, από τις πρώτες εφευρέσεις μέχρι τα σημερινά θαύματα της μηχανικής και τα αυτοκίνητα του αύριο.
Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες θα θαυμάσετε τις εκπληκτικά λεπτομερείς φωτογραφίες 1.200 και πλέον αυτοκινήτων, θα μάθετε απίστευτες λεπτομέρειες, θα γνωρίσετε τους ανθρώπους και τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από θρυλικά μοντέλα και τις αυτοκινητοβιομηχανίες που έχουν γράψει ιστορία…
Χωρισμένα ανάλογα με τη δεκαετία κυκλοφορίας τους, τα σημαντικότερα μοντέλα όλων των εποχών περιμένουν να τα απολαύσετε…

"Show Up. Αντιμετώπισε την καθημερινότητα με τη σοφία που θα έχεις 20 χρόνια αργότερα" του Γιώργου Κριτσόβα

Αντιμετώπισε την καθημερινότητα με τη σοφία που θα έχεις 20 χρόνια αργότερα.
«Στη ζωή υπάρχουν μόνο δύο ρόλοι: είτε είσαι ηθοποιός είτε είσαι θεατής. Ποιος θα προτιμούσες να είσαι; Θέλεις να ταξιδέψεις σε όλο τον κόσμο, να ερωτευτείς, να γράψεις ένα βιβλίο, να ξεκινήσεις μια επιχείρηση, να παίξεις μουσική ή να ζωγραφίσεις ένα έργο τέχνης; Τότε πρέπει να παίξεις, και η υποκριτική δεν μπορεί να λάβει χώρα από τον καναπέ».
Ο Γιώργος Κριτσόβας, έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης νέων στελεχών, μέσα από βιωματικές καταγραφές και εκφράζοντας τις δικές του προσωπικές ανησυχίες, σκέψεις και παροτρύνσεις, μας παίρνει από το χέρι και μας δείχνει τον τρόπο να κυνηγήσουμε τα δικά μας όνειρα, να αντλήσουμε δύναμη από το θησαυροφυλάκιο των ικανοτήτων μας, και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, απολαμβάνοντας τη ζωή στο έπακρο.
Μια συλλογή πολύτιμων πληροφοριών και συμβουλών που εξηγεί στους αναγνώστες πώς να εφαρμόσουν στην πράξη όλες τις πληροφορίες και τη γνώση που αποκτούν όσο μεγαλώνουν.

"Αντέλ η τρομερή - Ένα τεράστιο ταλέντο" του Κύριου Ταν (Antoine Dole)

Δεν θα με πιστέψετε με τίποτα! Μου πέτυχε επιτέλους ένα πείραμα κι έφτιαξα ένα ζόμπι! Εντάξει, έχει ένα προβληματάκι το ζόμπι μου: Όλη την ώρα θέλει να φάει τον μπαμπά και τη μαμά, κι όταν δεν του φεύγει το χέρι, χάνει το πόδι του… Αλλά θα το λατρέψετε, είναι ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ!
Ένα νέο πλασματάκι κάνει την εμφάνισή του στο σύμπαν της τρομερής Αντέλ! Είναι ο Οουέν, το ζόμπι που έφτιαξε σ’ ένα από τα πειράματά της. Αλλά με τον Οουέν που σκέφτεται μόνο τι θα φάει, με τις σκανταλιές που έχει εκείνη στο μυαλό της, με τον Αζάξ που της αρέσει να τον πειράζει και τους γονείς της που τους τρελαίνει, η Αντέλ δεν παίρνει ανάσα!
 
"Αντέλ η τρομερή - Κανένα έλεος για τα ζωντοβλαμμένα!" του Κύριου Ταν (Antoine Dole)

Βοήθεια! Οι γονείς μου μ’ έστειλαν στο πιο φριχτό μέρος του πλανήτη! Χωρίς τηλεόραση, χωρίς βιντεοπαιχνίδια, χωρίς τον Αζάξ για να τον βασανίζω… μόνο δέντρα, δέντρα, παντού δέντρα! Αλλά αφήστε το πάνω μου: Η κατασκήνωση Χαρούμενα Καστοράκια θα θυμάται για καιρό το πέρασμά μου από δω!
H τρομερή Αντέλ χώνεται μες στις πρασινάδες, αλλά και… πρασινίζει από θυμό! Για τις καλοκαιρινές διακοπές, οι γονείς της την έγραψαν σε μια κατασκήνωση χαμένη στη φύση, όπου ζώα και παιδιά ζουν σε πλήρη αρμονία. Η ηρωίδα μας όμως, που είναι το μεγαλύτερο ζιζάνιο του κόσμου, δεν παρέλειψε να βάλει στις βαλίτσες της και τον σκανταλιάρικο χαρακτήρα της.

"Minecraft: Εγχειρίδιο εξερεύνησης" - Συλλογικό έργο

Το Minecraft είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια ηλεκτρονικών υπολογιστών σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι παίκτες καλούνται να χτίσουν σε έναν τριδιάστατο κόσμο και μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι είτε μόνοι τους είτε μαζί με τους φίλους τους βρισκόμενοι στο ίδιο ψηφιακό περιβάλλον.
Δεν υπάρχουν κανόνες και οι δυνατότητες που προσφέρει είναι ατελείωτες, με αποτέλεσμα να έχει συναρπάσει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.
Ανακαλύψτε το αίσθημα της περιπέτειας και ετοιμαστείτε για δράση με το Minecraft: Εγχειρίδιο εξερεύνησης – το μόνο βιβλίο που θα σας χρειαστεί για να αλλάξετε επίπεδο στις εξερευνήσεις σας.
Από απλά ταξίδια έως επικές εκστρατείες, μάθετε πώς να κινείστε στον Επάνω Κόσμο για να ανακαλύψετε τις χαρακτηριστικές δομές του κόσμου του Minecraft και τους κρυφούς θησαυρούς του, όπου κι αν βρεθείτε στις περιπέτειές σας.

"Minecraft: Εγχειρίδιο επιβίωσης" - Συλλογικό έργο

Το Minecraft είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή παιχνίδια ηλεκτρονικών υπολογιστών σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι παίκτες καλούνται να χτίσουν σε έναν τριδιάστατο κόσμο και μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι είτε μόνοι τους είτε μαζί με τους φίλους τους βρισκόμενοι στο ίδιο ψηφιακό περιβάλλον. Δεν υπάρχουν κανόνες και οι δυνατότητες που προσφέρει είναι ατελείωτες, με αποτέλεσμα να έχει συναρπάσει εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως.
Γεμίστε το απόθεμά σας, φτιάξτε μια βάση και επιβιώστε τη νύχτα με το Minecraft: Εγχειρίδιο Επιβίωσης – το μόνο βιβλίο που χρειάζεστε για να πά-τε τις ικανότητες επιβίωσής σας στο επόμενο επίπεδο.
Ανακαλύψτε πώς να βρίσκετε πόρους, να κατασκευάζετε εξοπλισμό, να προστατεύετε τον εαυτό σας από εχθρικά όντα, και πολλά ακόμα. Το βιβλίο περιλαμβάνει και κορυφαίες συμβουλές επιβίωσης στον Κάτω Κόσμο και στο Τέλος.
 
"Εισαγωγή στην Υγειονομική Νομοθεσία και στον Υγειονομικό Έλεγχο Επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος" των Αντώνιου Παπαδάκη, Ζήσιμου Λυκούδη & Μαριάννας-Φωτεινής Δαφνή

Το βιβλίο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και σε φοιτητές που θα απασχοληθούν στον τομέα της δημόσιας υγείας, με στόχο να τους ενημερώσει για τα επίκαιρα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημόσια υγιεινή, καθώς και την ασφάλεια των τροφίμων και των εργαζομένων.
Γίνεται διεξοδική ανάλυση των μέτρων υγιεινής, όπως και των προδιαγραφών που πρέπει να πληρούν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, είτε σε ό,τι αφορά τη διάθεση τροφίμων και την παροχή υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος είτε σε τεχνικές εφαρμογής. Επιπρόσθετα εξετάζονται λεπτομερώς θέματα όπως η ποιότητα και ασφάλεια του νερού, η απαγόρευση του καπνίσματος, η ηχορύπανση, οι μέθοδοι δειγματοληψίας κ.λπ.
Το βιβλίο θα αποτελέσει ένα χρήσιμο οδηγό για τον μελλοντικό υγιεινολόγο που θα εργαστεί είτε στον δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα και παράλληλα θα συμβάλει στην επίλυση πολλών ζητημάτων υγιεινής και αποτελεσματικότερης προστασίας της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.