Το GOETHE-INSTITUT ATHEN και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε μια μοναδική συνάντηση γνωριμίας με τη Γερμανίδα συγγραφέα Ουλρίκε Ράιλανς την Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024, στις 18.00μ.μ., στην αίθουσα τελετών «Γεώργιος Πλεύρης» του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων - Ζωσιμαία Σχολή (Ζωσιμάδων 1, έναντι παλαιού ΚΤΕΛ), στα Γιάννενα.

Αν η μαγεία και τα μαγικά κόλπα είναι το φόρτε σου και εύχεσαι στις φετινές καλοκαιρινές διακοπές να διανυκτερεύσεις σε ένα Ξενοδοχείο για μάγισσες ή αν θέλεις να εξασκηθείς στις ιστορίες μυστηρίων και να μάθεις πώς… να παίρνεις δακτυλικά αποτυπώματα, για να γίνεις αχτύπητος/η ντετέκτιβ, όπως η Πένι Πέπερ και η ντετεκτιβοσυμμορία της, δεν πρέπει να χάσεις αυτή τη συνάντηση!

Η Ουλρίκε Ράιλανς σε περιμένει για να σου αποκαλύψει όλα όσα πρέπει να ξέρεις για μια πετυχημένη καριέρα στη μαγεία, στην εξιχνίαση μυστηρίων και στην αληθινή φιλία.

Με διερμηνεία από τα γερμανικά στα ελληνικά.
Με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου ΜΩΒ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ!
____________________________________________________________________________________


Ο ΜΙΚΡΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Σοφίας Δάρτζαλη


Είστε έτοιμοι και έτοιμες για μια περιπέτεια στο μουσείο; Ελάτε να ανακαλύψουμε τι έχει συμβεί και πού πήγαν όλοι, μαζί με τον Πέδρο και τη Ραφαέλα του, την Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024, στις 17.00μ.μ., στη Δημοτική Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Λεμεσού (Καραϊσκάκη & Αγίου Ανδρέου 269).

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στην Τέχνη, με κολάζ, ζωγραφική, κυνήγι θησαυρού και πολύ πολύ χρώμα!

Για παιδιά από 5 ετών

Περιορισμένος αριθμός θέσεων με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής στο +35725002211.

Όταν σε ένα μουσείο τα φώτα κλείνουν, νέες περιπέτειες ξεκινούν. Μια εικονογραφημένη ιστορία που θα μας ταξιδέψει στη χώρα της φιλίας, της αλήθειας και της Τέχνης. Γιατί η Τέχνη δε δίνει μόνο ζωή – είναι και η ίδια ολοζώντανη.