Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τη σειρά βιβλίων της Ελένης Ανδρεάδη
το Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2025, στις 11.00π.μ., στο παράρτημα Κοντόπευκου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής (Σωτήρος 2).

Γίνε και εσύ μαθητευόμενος μαχητής του Ντάο! Με τη συγγραφέα του βιβλίου και με την καθοδήγηση του παππού Σίφου, λύσε την υπόθεση «Ηλιακό Τσάι» καθώς και τον ακαταλαβίστικο γρίφο για ένα «Λυπημένο Πάντα» και μάθε γιατί ο πλανήτης μας έχει πυρετό. Μαζί θα γίνουμε επιστήμονες, θα παίξουμε και θα δοκιμάσουμε τον διαλογισμό των μαθητευόμενων ηρώων του βιβλίου. Σας περιμένουμε να γίνουμε μαζί οι πιο ζεν μαχητές/τριες που προστατεύουν τον κόσμο!
*Σχεδιασμός των βιωματικών δράσεων από τη βραβευμένη οργάνωση Πράκτορες του Πλανήτη.
Με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου ΠΟΛΥΕΔΡΟ.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ
Για παιδιά από 5 ετών

Η είσοδος είναι δωρεάν και γίνεται με την επίδειξη της κάρτας μέλους της Βιβλιοθήκης.
Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση τρεις ημέρες πριν από την εκδήλωση.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.