Συνάντηση με την συγγραφέα Σταυρούλα Δαλάτση, που θα βρίσκεται στο Καλαμπάκι της Δράμας την Κυριακή 09 Νοεμβρίου 2014, στις 18.00μ.μ.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Στη ζωή καλό είναι να μην υπολογίζεις. Να σχεδιάζεις μόνο, γραμμές πάνω σε χαρτί. Αρκεί. Τα βήματα της ζωής, απρόβλεπτα καθώς είναι, φέρνουν τους ανθρώπους μπροστά σε μια πόρτα. Το κλειδί γυρίζει δύο φορές. Μια για τα περασμένα, μια για τα μελλούμενα.

Ο Αντρέας με τους φίλους του Μάρκο και Αντώνη ξεκινούν για ένα ταξίδι που, χωρίς να το φαντάζονται, θα τους διδάξει πολλά. Η Σωτηρία πιστεύει πως θα ζήσει μια ζωή στην Κέρκυρα. Ο Δημήτρης και ο Μιχαήλ ανταμώνουν στο νησί της «Αποκάλυψης» και διαπιστώνουν πως αγνοούν γεγονότα που καθόρισαν τη ζωή τους. Οι ζωές όλων διασταυρώνονται. Στην Αφρική, στην Πόλη, στο Άγιο Όρος, αλλά και σε τόπους της καρδιάς. Μπλέκουν περισσότερο μεταξύ τους ή ξεμακραίνουν μέσα στον καιρό. Κάποιοι θα γευτούν τους καρπούς του ενάρετου βίου τους. Κάποιοι θα αναγνωρίσουν πως έβλεπαν τα πράγματα θαμπά και κάποιοι θα προχωρήσουν συλλαβίζοντας τον «ύμνο της αγάπης». Όλοι όμως θα ζήσουν αλλιώς κάνοντας ένα μοναδικό ταξίδι προς την αυτογνωσία.