Οι εκδόσεις Όστρια και το Bookia, σας προσκαλούν στην παρουσίαση τού βιβλίου τής Σμαραγδής Μητροπούλου, «Μια στιγμή, μια αιωνιότητα μονάχα».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο εκδηλώσεων τού εκδοτικού οίκου Όστρια, Χέυδεν 3, Πεδίον του Άρεως, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19.00μ.μ.

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσουν:
- Μαίρη Τσίλη, συγγραφέας.
- Νικήτας Σούλος, δημοσιογράφος - ραδιοφωνικός παραγωγός.

Η εκδήλωση καλύπτεται από το Bookia.

_________
Η Σμαραγδή Μητροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κι έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αρχαία Ιστορία στο Cardiff University της Βρετανίας.

Υπήρξε συνεργάτιδα του προγράμματος "Οικουμενικός Ελληνισμός", ενώ έχει δημοσιεύσει άρθρα ιστορικού και πολιτιστικού περιεχομένου σε διάφορα έντυπα. Επίσης, ασχολείται με την ποίηση, την πεζογραφία και το θέατρο.

Το βιβλίο «Μια στιγμή, μια αιωνιότητα μονάχα» είναι η δεύτερη της συγγραφική απόπειρα, μετά το «Πριν ο ήλιος δύσει» (που κυκλοφορεί επίσης από τις εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ). Έχει επίσης συμμετάσχει και στις συλλογικές εκδόσεις "Τα πρώτα δώδεκα βήματα", "Έρωτες στα Δωδεκάνησα" και "Ιστορίες από τα Δωδεκάνησα".