Black Panther
Υπερήρωες
Διάρκεια: 134'

Η περίληψη:
Μετά την πρώτη του εμφάνιση στο δρόμο του Captain America και μετά το θάνατο του πατέρα του, ο βασιλιάς T`Challa επιστρέφει στην πατρίδα του, τη Γουακάντα -ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου Αφρικανικού κράτους- για να πάρει τη θέση του στο θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T`Challa-βασιλιά -και Black Panther- δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Γουακάντα, αλλά και ολόκληρo τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Black Panther, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να προστατέψει τον λαό του.



Lino: Uma aventura de sete vidas - Το γατοξόρκι
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Ο Lino είναι ένας διασκεδαστής σε παιδικά πάρτι που δεν αντέχει άλλο τη ρουτίνα του και το γάτο-κοστούμι του. Αποφασίζει έτσι να ζητήσει βοήθεια από έναν όχι και τόσο ταλαντούχο μάγο, που τον μεταμορφώνει σε αυτό που μισεί περισσότερο: το κοστούμι του.



The shape of water - Η μορφή του νερού
Φαντασίας
Διάρκεια: 119'

Η περίληψη:
Εγκλωβισμένη σε μια μοναχική, μονότονη ζωή, η Eliza εργάζεται ως καθαρίστρια σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο υψηλής ασφαλείας. Η ζωή της αλλάζει δραματικά όταν η ίδια και η συνάδελφός της, η Zelda, ανακαλύπτουν μία αυστηρά απόρρητη κυβερνητική υπόθεση: ένα αμφίβιο πλάσμα που είναι καταδικασμένο να μείνει φυλακισμένο στις εγκαταστάσεις ώσπου να αρχίσουν τα πειράματα πάνω του. Η Eliza θα νιώσει έναν ισχυρό δεσμό με το αλλόκοτο πλάσμα και θα αποφασίσει να το σώσει, ενάντια στις προσπάθειες του αδίστακτου πράκτορα Strickland, σε μια υπέροχη ιστορία αγάπης που εξερευνά τις φαντασιώσεις που δημιουργούμε, τα μυστήρια που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και τα τερατουργήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.



Winchester - Winchester: Το σπίτι των φαντασμάτων
Τρόμου
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Σε μια απομονωμένη έκταση 50 μίλια έξω από το Σαν Φρανσίσκο, βρίσκεται το πλέον στοιχειωμένο σπίτι του κόσμου. Χτισμένο από τη Sarah Winchester, κληρονόμο της περιουσίας της φαμίλιας, είναι ένα σπίτι δίχως αρχή και τέλος. Κατασκευασμένο υπό μια αδιάκοπη 24ωρη εργασία, επτά ημερών τη βδομάδα και επί δεκαετίες, περιέχει επτά ορόφους και εκατοντάδες δωματίων. Για τους έξω, μοιάζει με ένα τερατώδες μνημείο της τρέλας μιας γυναίκας. Αλλά η Sarah δεν το χτίζει για τον εαυτό της, ή την ανιψιά της ή τον ευφυή γιατρό Eric Price, τον οποίο έχει καλέσει μόνιμα στο σπίτι. Χτίζει μια φυλακή, ένα άσυλο για εκατοντάδες οργισμένες ψυχές, και η πιο τρομακτική από αυτές έχει ανοιχτές υποθέσεις με τους Winchester.



Las hijas de Abril - Η κόρη της Απρίλ
Δραματική
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Η Valeria είναι 17 και έγκυος. Ζει στο Πουέρτο Βαγιάρτα με την Κλάρα, την ετεροθαλή της αδελφή. Η Valeria δεν θέλει από την επί καιρό απούσα μητέρα της, Abril, να μάθει για την εγκυμοσύνη της, αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων και τη μεγάλη ευθύνη που θα φέρει ένα μωρό στο σπίτι, η Clara αποφασίζει να την καλέσει. Η Abril καταφθάνει, με θέληση να βοηθήσει, αλλά σύντομα θα φανούν οι λόγοι που οι δύο αδελφές προτιμούσαν να την έχουν από μακριά.



Jupiter Holdja - Το φεγγάρι του Δία
Φαντασίας
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Ένας νεαρός μετανάστης πυροβολείται καθώς περνάει παράνομα τα σύνορα. Τρομαγμένος και σε κατάσταση σοκ, ο πληγωμένος Aryan μπορεί τώρα να αιωρείται όποτε θέλει, με έναν μυστηριώδη τρόπο. Θα ριχτεί σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών, όπου θα δραπετεύσει με τον Δρ Stern, που προσπαθεί να εξερευνήσει το ασυνήθιστο μυστικό του. Κυνηγημένος από τον εξοργισμένο διευθυντή του στρατοπέδου, Laszlo, ο φυγάς Aryan πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση, αναζητώντας ασφάλεια και λίγα χρήματα, ενώ ο Stern πρέπει να κάνει άλμα πίστης σε έναν κόσμο όπου τα θαύματα κακοποιούνται για το τίποτα.