Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το βιβλιοπωλείο BOOKMARK και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Δαρλάση


τη Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018, στις 19.00μ.μ., στο αμφιθέατρο «Νικόλαος Πολίτης» του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας & Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών (Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου), στην Καλαμάτα.

Μια βαθιά ανθρώπινη κι αντιπολεμική ιστορία για τη φιλία, την ενηλικίωση, την αναζήτηση ταυτότητας και την ανάγκη διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς, βασισμένη στην πραγματική ιστορία της απόκρυψης των αρχαιοτήτων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, κατά τη διάρκεια του Ελληνοϊταλικού Πολέμου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Λέκτωρ Πολιτιστικής Διαχείρισης (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου) Δρ Μαρία Κουρή, η αρχαιολόγος (Msc Πολιτιστική Διαχείριση) Μαίρη Τσουλάκου και η συγγραφέας Αγγελική Δαρλάση.

Σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και τη Δημοτική Κεντρική Βιβλιοθήκη

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της δράσης «Το παιδικό βιβλίο φτάνει παντού!» για τον εορτασμό των 25 χρόνων των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, μέσω της οποίας συγγραφείς παιδικών βιβλίων θα ταξιδέψουν μέσα στο 2018 σε 25 πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου και θα συναντήσουν τους μικρούς αναγνώστες τους. Σε συνεργασία με το Library4All, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα δωρίσουν 15 παιδικά βιβλία για τον εμπλουτισμό μίας σχολικής βιβλιοθήκης της περιοχής.