Ant-Man and the Wasp - O Ant-Man και η Σφήκα
Δράση
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Μετά το τέλος του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», ο Scott Lang ζει πλέον με τις συνέπειες των επιλογών του, μοιράζοντας το χρόνο του ως υπέρ-ήρωας, αλλά και ως πατέρας. Προσπαθώντας να ισορροπήσει την σπιτική ζωή και τις ευθύνες του ως Ant-Man, αντιμετωπίζει μια καινούργια πρόκληση που του αναθέτουν η Hope Ban Dyne και ο δόκτωρ Hank Pym. Ο Scott πρέπει να ξαναφορέσει το κοστούμι του και να μάθει να πολεμάει δίπλα στη Σφήκα, ως μια δεμένη ομάδα που δουλεύει μαζί για να καλύψει μυστικά από το παρελθόν.



Le sens de la fete - Έτσι είναι η ζωή
Κωμωδία
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
O Max ασχολείται με την τροφοδοσία εδώ και 30 χρόνια. Έχει οργανώσει εκατοντάδες πάρτι στη ζωή του. Σήμερα, έχει αναλάβει έναν πανέμορφο γάμο, ακόμη έναν, σε ένα αρχοντικό του 17ου αιώνα, μεταξύ του Pierre και της Helena. Ως συνήθως, ο Max έχει συντονίσει τα πάντα: έχει προσλάβει μία στρατιά σερβιτόρων και σεφ, έχει προτείνει φωτογράφο στο ζευγάρι, έχει κλείσει την ορχήστρα, έχει κανονίσει τον ανθοστολισμό. Με λίγα λόγια, υπάρχουν όλα τα συστατικά για να είναι επιτυχημένο το μυστήριο… Σύντομα, όμως, οι ισορροπίες θα διαταραχθούν, και κάθε στιγμή ευτυχίας, θα μετατραπεί σε χαοτική καταστροφή.



Secuestro - Απαγωγή
Θρίλερ
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Η ζωή ενός συντηρητικού, παραδοσιακού ανδρός αναποδογυρίζει όταν η σύζυγος του πεθαίνει σε ατύχημα και πρέπει να μεταφέρει τις στάχτες της στο Καντίθ, ξεκινώντας έτσι ένα road trip έχοντας στο πλευρό του τον gay γιο του, με τον οποίο δεν έχει μιλήσει εδώ και δυο χρόνια, από τότε που του εκμυστηρεύτηκε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, τον αρραβωνιαστικό του, έναν Βάσκο με Σενεγαλέζικες ρίζες, τη μεγαλύτερη κόρη του και τον άνδρα της, έναν Καταλανό που συνηθίζει να μην πληρώνει ποτέ και τίποτα, και την μικρότερη κόρη του με το νέο της φίλο, έναν επαναστάτη, αριστερό hippie. Όλοι μαζί θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι που θα τους αλλάξει τις ζωές, θα τους ανοίξει τα μάτια και μαζί τις καρδιές.



La cordillera - Ο πρόεδρος
Πολιτικό θρίλερ
Διάρκεια: 114'

Η περίληψη:
Ο πρόεδρος της Αργεντινής βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στην πολιτική και την προσωπική του ζωή κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο στην καρδιά των Άνδεων όπου και θα οριστικοποιηθούν περιφερειακές στρατηγικές, γεωπολιτικές συμμαχίες και το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης του πετρελαίου της Λατινικής Αμερικής. Ο πρόεδρος έχει να πάρει μια τρομακτική απόφαση: θα προστατέψει την εξουσία του ή θα σταθεί στην οικογένειά του και θα υπερασπιστεί τις αξίες του;



The mercy - Η μέρα της επιστροφής μου
Περιπέτεια
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Ο ερασιτέχνης ναυτικός Donald Crowhurst λαμβάνει μέρος στην κούρσα με γιοτ ανά τον πλανήτη το 1968, υπό τον γενικό τίτλο Sunday Times Golden Globe, εν μέρει για να προωθήσει μια νέα συσκευή πλοήγησης πάνω στην οποία εργάζονταν. Έχει προσαρμόσει στο γιοτ του μία ακόμα εφεύρεση του, ένα σύστημα σταθεροποίησης, στο αδοκίμαστο τριμαράν του και ξεκινάει τη σόλο αποστολή του να περιπλεύσει την υδρόγειο. Αφήνοντας την οικογένεια πίσω, η έλλειψη εμπειρίας και η μοναχικότητα τον θέτουν αντιμέτωπο με τρομερές δοκιμασίες, αλλά και την απόλυτη απομόνωση μέσα στους ωκεανούς.



Hotel Salvation - Η σωτηρία της ψυχής
Δραμεντί
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Ένας ηλικιωμένος αποφασίζει ξαφνικά να εγκαταλείψει το σπίτι του και να ταξιδέψει μαζί με το γιο του στο μυθικό Βαρανάσι προκειμένου να αφήσει στην ιερή αυτή πόλη την τελευταία του πνοή.