Mamma Mia! Here we go again
Μιούζικαλ
Διάρκεια: 114'

Η περίληψη:
Μια ακόμη μέρα ξημερώνει στο ελληνικό νησί "Καλοκαίρι" και βρίσκει τη Sophie, που πλέον διευθύνει τη βίλα, να αποχαιρετάει στην αποβάθρα του λιμανιού τις φίλες της Tanya και Rosie, ενώ της ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της. Παρά το γεγονός ότι νιώθει ευτυχισμένη, έχοντας τον Sky στο πλευρό της, η Sophie παραδέχεται ότι θα ήθελε να έχει κοντά της και τη μητέρα της. Τότε η Tanya και η Rosie, με τη βοήθεια των Sam, Bill και Harry της αφηγούνται την ιστορία της μητέρας της, που ως ανήλικη έγκυος κατάφερε να κάνει πολλά πράγματα, όπως να διευθύνει τη βίλα ή να ηγείται ενός γυναικείου συγκροτήματος, χωρίς να έχει την καθοδήγηση της μητέρας της.



The bookshop - Το βιβλιοπωλείο της κυρίας Γκριν
Εποχής
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Αγγλία 1959. Μια νεαρή γυναίκα αποφασίζει, παρά την αντίθεση των κατοίκων, να ανοίξει ένα βιβλιοπωλείο σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. Μια απόφασή που θα εξελιχθεί σε πολιτικό ναρκοπέδιο, με τους περισσότερους να βλέπουν στο πρόσωπό της έναν ανεπιθύμητο εχθρό. Εκθέτοντας τους κατοίκους σε ριζοσπαστικά αριστουργήματα της εποχής, όπως η «Λολίτα» του Nabokov και το «Φαρενάιτ 451» του Ray Bradbury, προετοιμάζει το έδαφος της αφύπνισης για τη συντηρητική αυτή πόλη. Βασισμένο στο best-seller της Penelope Fitzgerald.



Iscelitel - Μυστικό συστατικό
Δραμεντί
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Ο Vele, ένας χαμηλόμισθος μηχανικός τρένων, φτιάχνει ένα κέικ από κλεμμένη μαριχουάνα και το προσφέρει στον πατέρα του, ελπίζοντας πως θα ανακουφίσει τον πόνο του από τον καρκίνο. Ως εκ θαύματος, η υγεία του πατέρα βελτιώνεται, αλλά ξαφνικά ο Vele έχει να αντιμετωπίσει τους γείτονες που θέλουν τη συνταγή και τους εγκληματίες που θέλουν πίσω τα ναρκωτικά τους. Μέσα σ`όλα αυτά, πάντως, η μεγαλύτερη πρόκληση παραμένει το να πείσει τον πατέρα του για την αξία της ζωής.