"Η πολιορκία της καρδιάς" της Tessa Dare

Αφού περίμενε οχτώ χρόνια τον Πιρς Μπράντον –τον πολυταξιδεμένο Μαρκήσιο του Γκράνβιλ– να ορίσει την ημερομηνία του γάμου τους, η Κλίο Γουίτμορ έχασε την υπομονή της. Έχοντας κληρονομήσει ένα κάστρο, επιστρατεύει όση περηφάνια της έχει απομείνει και αποφασίζει να διαλύσει τον αρραβώνα τους.
Αυτό, όμως, δεν πρόκειται να συμβεί όσο περνάει από το χέρι του Ρέιφ Μπράντον. Ο Ρέιφ, ένας ανελέητος επαγγελματίας πυγμάχος και διαβόητος για τις ασωτίες του, είναι αποφασισμένος να παντρέψει την Κλίο με τον αδελφό του – ακόμα και αν χρειαστεί να διοργανώσει ο ίδιος τον αναθεματισμένο γάμο.
Πώς, λοιπόν, ένας σκληροτράχηλος πυγμάχος αλλάζει γνώμη σε μια μέλλουσα νύφη που είναι έτοιμη να διαλύσει τον αρραβώνα της;
• Ξεκινάει με λουλούδια. Όσο περισσότερα λουλούδια έχει μια γαμήλια τελετή τόσο το καλύτερο. Ή άρπες. Ή τούρτες.
• Την κάνει να πιστέψει πως θα γίνει μια υπέροχη, ποθητή νύφη – ενώ προσπαθεί να μην τη φαντασιώνεται ως δική του.
• Δεν τη φιλάει.
• Σε περίπτωση που τη φιλήσει, δεν την ξαναφιλάει.
• Αν αποτύχουν όλα τα άλλα, την ντύνει με ένα εξαίσιο νυφικό. Και δίνει όρκο πως δεν θα βρίσκεται κοντά της όταν το βγάλει.
• Και, ό,τι κι αν συμβεί, δεν νιώθει έναν καταστροφικό, ανέλπιδο έρωτα για τη μοναδική γυναίκα που δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει δική του.

"Το πορτρέτο της λαίδης Ιζαμπέλα" της Jennifer Ashley

Πριν από έξι χρόνια, η δεκαοκτάχρονη λαίδη Ιζαμπέλα Σκράντον σκανδάλισε όλο το Λονδίνο, γιατί κλέφτηκε με τον διαβόητο και άσωτο λόρδο Μακ Μακένζι.
Έπειτα από τρία ταραχώδη χρόνια γάμου, σκανδάλισε για άλλη μια φορά το Λονδίνο, εγκαταλείποντάς τον.
Τώρα ο Μακ εμφανίστηκε ξανά, εξίσου χαρισματικός και με έναν μόνο στόχο: να σαγηνεύσει την Ιζαμπέλα και να τη φέρει πίσω στη ζωή του και στο κρεβάτι του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φερθεί σαν πραγματικός κύριος.
Όταν, όμως, η Ιζαμπέλα ανταποκρίνεται στην πρόκληση και δέχεται να ποζάρει γυμνή για τους ερωτικούς πίνακές του, αποκαλύπτεται η λαχτάρα της για τον διεφθαρμένο λόρδο και συνειδητοποιεί ότι είναι ανίκανη να αντισταθεί στις επιδέξιες πινελιές του.
Κάποιος, όμως, τους παρακολουθεί από κοντά – επικίνδυνα κοντά.
Ο πανέξυπνος πλαστογράφος, που έχει βάλει στόχο τους πίνακες του Μακ, ποθεί και την ίδια την Ιζαμπέλα. Αποφασίζοντας να την προστατεύσει, ο Μακ ορκίζεται να μη φύγει ποτέ από το πλευρό της, είτε το θέλει η ανεξάρτητη και περήφανη λαίδη του είτε όχι.