The Nutcracker and the Four Realms - Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια
Φαντασίας
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Το μόνο που θέλει η Clara είναι ένα κλειδί, ένα μοναδικό κλειδί που θα ξεκλειδώσει ένα κουτί που κρύβει ένα ανεκτίμητο δώρο από την εκλιπούσα μητέρα της. Ένα χρυσό νήμα, που της παραδίδεται στο ετήσιο εορταστικό πάρτι του παππούς της, την οδηγεί στο επιθυμητό αντικείμενο, που όμως εξαφανίζεται μέσα σε έναν περίεργο και μυστηριώδη παράλληλο κόσμο. Εκεί η Clara θα έρθει σε επαφή με τον στρατιώτη Philip, τη συμμορία των ποντικών και τον αντιβασιλέα που προεδρεύει των τριών βασιλείων: τη χώρα των νιφάδων, τη χώρα των ζαχαρωτών και της χώρας των λουλουδιών. Η Clara και ο Philip πρέπει να αντιμετωπίσουν γενναία το τέταρτο βασίλειο, εκεί που υπάρχει η τυραννική Κόκκινη Μητέρα, ώστε να επανακτήσουν το κλειδί και να ελπίζουν ότι θα επιστρέψει η αρμονία στον ασταθή αυτό κόσμο.



Peterloo - Πίτερλου
Εποχής
Διάρκεια: 154'

Η περίληψη:
Μια επική αναπαράσταση των γεγονότων που περιγράφουν την ιστορική σφαγή του Πίτερλου το 1819, που άλλαξε την εργατική τάξη της Αγγλίας. Η ειρηνική συγκέντρωση στην πλατεία Σεντ Πίτερς στο Μάντσεστερ αιματοκυλίστηκε και έγινε ένα από το πιο σκοτεινά και περιβόητα επεισόδια στην ιστορία της χώρας. Η βρετανική κυβέρνηση διέταξε την καταστολή της συγκέντρωσης των 80.000 ανθρώπων που ζητούσαν πολιτικές αλλαγές και μέτρα ενάντια στη συνεχώς αυξανόμενη φτώχεια με αποτέλεσμα πολλοί να χάσουν τη ζωή τους και εκατοντάδες να τραυματιστούν. Η σφαγή του Πίτερλου αποτελεί μια ιστορική στιγμή για τη βρετανική δημοκρατία.



Acusada - Η κατηγορούμενη
Αστυνομική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Μια ιστορία για τον φόνο μιας νεαρής κοπέλας και η επιρροή των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των κοινωνικών δικτύων.



Jiang hu er nv - Οι στάχτες μιας αγάπης
Γκανγκστερική
Διάρκεια: 141'

Η περίληψη:
Bin, o μικρομαφιόζος μιας επαρχιακής πόλης στην Κίνα, πέφτει θύμα μιας απόπειρας δολοφονίας. Η σύντροφος του Bin, η Kiao, εμπλέκεται στην υπόθεση για να τον βοηθήσει και καταλήγει στη φυλακή.



Skyggenes dal - Η κοιλάδα των σκιών
Θρίλερ
Διάρκεια: 91'

Η περίληψη:
Σε ένα χωριό στη Νορβηγία ζει ο εξάχρονος Aslak με τη μητέρα του, δίπλα σε ένα σκοτεινό δάσος. Ο Aslak αποφασίζει να βρει το κτήνος που ζει μέσα στο δάσος και εκεί ξεκινούν οι περιπέτειές του.



Over the limit - Ξεπερνώντας τα όρια
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 74'

Η περίληψη:
Η σχέση ανάμεσα σε μια νεαρή αθλήτρια της ρυθμικής και στην προπονήτριά της, η οποία δεν εννοεί να βγει στη σύνταξη αν δεν κερδίσει πρώτα ένα χρυσό μετάλλιο για τη Ρωσία στους Ολυμπιακούς, εξελίσσεται σ’ ένα πραγματικό θρίλερ. Ο αμείλικτος κόσμος του πρωταθλητισμού και η αλαζονεία της περιφρόνησης των ορίων του ανθρώπινου σώματος εν όψει της κατάκτησης κάποιου απίθανου στόχου μεταμφιέζονται με λαμπερά κουστούμια και δυναμιτίζουν τις γεμάτες χάρη χορογραφίες.