Dumbo - Ντάμπο
Φαντασίας
Διάρκεια: 112'

Η περίληψη:
Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici επιστρατεύει τον Holt Farrier, πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly (Nico Parker) και Joe για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια. Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Dumbo μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever, που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου. Ο Dumbo φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant, μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά.



Instant family - Στιγμιαία οικογένεια
Δραμεντί
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Ο Pete και η Ellie αποφασίζουν να γίνουν γονείς και υιοθετούν τρία αδέρφια συμπεριλαμβανομένης και μιας 15χρονης, η οποία κάνει την επανάστασή της. Το να είσαι γονιός τελικά δεν είναι τόσο απλό όσο φανταζόταν.



The hole in the ground - Η τρύπα
Θρίλερ
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Η Sarah και ο νεαρός της γιος, ο Chris, μετακομίζουν σε ένα καινούργιο σπίτι στην ιρλανδική ύπαιθρο, δίπλα σε ένα δάσος που κρύβει μια πελώρια καταβόθρα. Ένα βράδυ, ο Chris εξαφανίζεται, αλλά όταν επανεμφανίζεται μοιάζει να μην έχει πάθει τίποτα και να μην έχει αλλάξει καθόλου. Ωστόσο, καθώς η συμπεριφορά του γίνεται ολοένα και πιο ανησυχητική, η Sarah αρχίζει να φοβάται ότι το αγόρι που επέστρεψε μπορεί να μην είναι πια ο γιος της.



The hummingbird project - Κωδικός κολιμπρί
Θρίλερ
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
Ο Vincent και ο Anton δραστηριοποιούνται στις διεθνείς συναλλαγές υψηλής συχνότητας. Θέλουν κάποια στιγμή να φτιάξουν μια οπτική ίνα από το Κάνσας μέχρι το Νιου Τζέρσι που θα τους προσφέρει εκατομμύρια. Έρχονται όμως σε αντίθεση με το πρώην αφεντικό τους και η ίδια, μια παρανοϊκή επενδύτρια δε θέλει να τους αφήσει να πετύχουν.



Captive state - Πόλη υπό κατοχή
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Μια εξωγήινη δύναμη έχει καταλάβει τον πλανήτη σκλαβώνοντας τους ανθρώπους σε μια μορφή τυραννίας. Οι πολίτες εξακολουθούν να ζουν ειρηνικά και δεν αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για σκλαβιά. Ο αστυνόμος Mulligan πασχίζει να συγκεντρώσει τον κόσμο ενάντια σε αυτή την απειλή, ώστε να επαναστατήσουν.



The professor and the madman - Ο καθηγητής και ο τρελός
Βιογραφική
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Λονδίνο 1872. Ο καθηγητής James Murray αρχίζει να συγκεντρώνει το υλικό για την πρώτη έκδοση του Αγγλικού Λεξικού της Οξφόρδης, όταν ένας ασθενής σε κλινική φρενοβλαβών του στέλνει πάνω από 10.000 εγγραφές.



El angel - Ο άγγελος
Δραματική
Διάρκεια: 126'

Η περίληψη:
O 17χρονος Carlito ξεκινάει μαζί με τον φίλο του Ramon, που θέλει απεγνωσμένα να εντυπωσιάσει ένα ταξίδι βίας και απαγορευμένου έρωτα, το οποίο καταλήγει σε έντεκα ανθρωποκτονίες.



Mektoub, my love: Canto uno - Μεκτούμπ, αγάπη μου
Δραματική
Διάρκεια: 180'

Η περίληψη:
Ένας νεαρός σεναριογράφος επιστρέφει στο πατρικό του στα παράλια της Μεσογείου και παγιδεύεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε μια ντόπια γυναίκα και τη σύζυγο ενός παραγωγού ταινιών που έχει προσφερθεί να χρηματοδοτήσει την επόμενη ταινία του.



Lazzaro felice - Ευτυχισμένος Λάζαρος
Δραματική
Διάρκεια: 125'

Η περίληψη:
Ο Lazzaro είναι ένας αφελής και αισιόδοξος νέος αγρότης. Όταν γνωρίζει τον Tancredi, προκύπτει μια απρόβλεπτη φιλία που αποδεικνύεται σημαντική για την εφηβεία του. Οι δυο τους αντιμετωπίζουν διάφορες δυσκολίες μαζί, μέχρι ο Tancredi χάνεται κάπου στην πόλη και ο Lazzaro επιχειρεί να τον βρει.