La Odisea de los giles - Ηρωικά χαμένοι
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Τον Αύγουστο του 2001 μια ομάδα κατοίκων μιας αργεντίνικης κωμόπολης μαζεύει με πολύ κόπο 150.000 δολάρια για να αγοράσει συνεταιριστικά μια παλιά σιταποθήκη. Ένας τραπεζίτης τους πείθει να τα καταθέσουν σε τραπεζικό λογαριασμό για να μπορέσουν να πάρουν δάνειο και την επόμενη μέρα κηρύσσεται τραπεζικό lockdown. Όταν τα θύματα μαθαίνουν πως πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου, αποφασίζουν να αντιδράσουν.



The rental - Το Σαββατοκύριακο των μυστικών
Θρίλερ
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Δύο ζευγάρια νοικιάζουν μια πολυτελή βίλα δίπλα στον ωκεανό για ένα Σαββατοκύριακο. Κι ενώ η μεταξύ τους ένταση ανεβαίνει, αρχίζουν να υποψιάζονται πως κάποιος μπορεί να τους παρακολουθεί.



Cambio Tutto - Πες το δυνατά
Κωμωδία
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Η Giulia, εργαζόμενη στο μάρκετινγκ μιας πετυχημένης εταιρείας, ζει μια καταπιεστική εργασιακή, φιλική και οικογενειακή καθημερινότητα. Αποφασίζει να συμβουλευτεί έναν εναλλακτικό θεραπευτή και ξαφνικά δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή και τις απόψεις της, επιτιθέμενη δυναμικά σε ό,τι και όποιον την ενοχλεί.



Jungle beat: The movie - Η μουσική της ζούγκλας
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Μια μέρα τα ζώα της ζούγκλας ξυπνούν και διαπιστώνουν έκπληκτα πως μπορούν να μιλήσουν. Θα εκπλαγούν περισσότερο όμως όταν ανακαλύψουν πως αυτό οφείλεται στην παρουσία ενός εξωγήινου, ο οποίος έχει έρθει στη Γη για να την κατακτήσει.