Bigfoot family - Η οικογένεια του Μεγαλοπατούσα
Animation
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Ο Adam προσπαθεί να εγκληματιστεί στη νέα ζωή με τον πολυάσχολο πατέρα του Μεγαλοπατούσα, όταν αποφασίζει να τον ακολουθήσει σε μια ακτιβιστική αποστολή με στόχο την ανατροπή των σχεδίων μιας πετρελαϊκής εταιρείας που απειλεί το περιβάλλον.



Le trésor du petit Nicolas - Ο μικρός Νικόλας και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού
Κωμωδία
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Όταν ο πατέρας του μικρού Νικόλα παίρνει προαγωγή και αναγκάζεται να μετακομίσει, ο πιτσιρίκος και οι πιστοί φίλοι του οργανώνουν ένα ξέφρενο κυνήγι θησαυρού, ικανό να σταματήσει τα σχέδια των μεγάλων.



Ténor - Ο τενόρος
Δραματική
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ένας ράπερ που δουλεύει ως διανομέας, θα γνωριστεί εξαιτίας μιας παρεξήγησης με μια δασκάλα φωνητικής στην Όπερα του Παρισιού, η οποία διακρίνει σ’ εκείνον ένα ταλέντο που μπορεί να τον οδηγήσει στην κορυφή.



El lodo - Υγρή γη
Θρίλερ
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Ένας βιολόγος επιστρέφει στον τόπο όπου μεγάλωσε με στόχο να προστατέψει τη λίμνη της περιοχής, καθώς οι ντόπιοι την εκμεταλλεύονται ανεξέλεγκτα. Τα σχέδιά του, βέβαια, δεν είναι καλοδεχούμενα από τους κατοίκους, με αποτέλεσμα η ένταση να φτάσει στα άκρα.



Prizefighter: The life of Jem Belcher - Ο αήττητος
Δραματική
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Στην Αγγλία του 19ου αιώνα, ο ερασιτέχνης πυγμάχος Jem Belcher αποφασίζει να στεφθεί πρωταθλητής στη χώρα και έτσι να καθιερώσει ως επαγγελματικό το σπορ του.



El cuento de las comadrejas - Το κόλπο της νυφίτσας
Μυστηρίου
Διάρκεια: 129'

Η περίληψη:
Μια παρέα ηλικιωμένων, που αποτελείται από μια παλιά σταρ του σινεμά με το σύζυγό της, ένα σκηνοθέτη και ένα σεναριογράφο, απειλείται από ένα νεαρό ζευγάρι που επιδιώκει να τους εξαπατήσει, ωστόσο οι ετερόκλητοι ένοικοι δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία λέξη.



Spencer
Δραματική
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών, η πριγκίπισσα Diana νιώθει να καταρρακώνεται ψυχικά και αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο, αγνοώντας τις συνέπειες μιας τέτοιας πράξης.