"Το διαμέρισμα στο Παρίσι" της Lucy Foley

Η Τζες χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα. Είναι απένταρη και ολομόναχη και μόλις άφησε την τελευταία της δουλειά κάτω από συνθήκες κάθε άλλο παρά ιδανικές. Ο ετεροθαλής αδερφός της, ο Μπεν, δεν χάρηκε ιδιαίτερα όταν του ζήτησε να μείνει για λίγο μαζί του, αλλά δεν της είπε και όχι… Σίγουρα πάντως όλα θα μοιάζουν καλύτερα όταν η Τζες θα βρίσκεται σε μια πόλη όπως το Παρίσι. Φτάνοντας, όμως, στο σπίτι του, ένα μεγάλο, πανάκριβο διαμέρισμα που σίγουρα ξεπερνάει τις οικονομικές του δυνατότητες, ανακαλύπτει με έκπληξη ότι ο αδερφός της δεν βρίσκεται εκεί.
Όσο ο Μπεν παραμένει άφαντος, πυκνώνουν τα ερωτήματα της Τζες, που αρχίζει να ερευνά τι μπορεί να του έχει συμβεί. Οι γείτονές του, παράξενοι και ετερόκλητοι χαρακτήρες, δεν είναι και τόσο φιλικοί μαζί της. Η Τζες μπορεί να ήρθε στο Παρίσι για να ξεφύγει από το παρελθόν της, αλλά τελικά αυτό που μοιάζει να έχει σημασία είναι το μέλλον του Μπεν.
Μια κοσμική κυρία… ένα καλό παιδί… ένας αλκοολικός… ένα κορίτσι στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού… και μια παράξενη θυρωρός που εμφανίζεται σαν σκιά εκεί που δεν το περιμένεις…

"Δύο ζωές" της Holly Miller

Την ίδια βραδιά που παραιτείται από τη δουλειά της, γιατί δεν της προσφέρει πια καμία ικανοποίηση, η Λούσι συναντά ύστερα από χρόνια τον Μαξ, που κάποτε πίστευε πως ήταν ο έρωτας της ζωής της. Όμως στη ζωή της υπάρχει και ο Κέιλεμπ, ένας πολύ γοητευτικός άντρας που έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον της από την πρώτη στιγμή. Κι ενώ προσπαθεί να αποφασίσει ποιο είναι το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσει, η επιλογή της θα αλλάξει τη ζωή της δραματικά.
Μένει. Η Λούσι επιτέλους έρχεται αντιμέτωπη με τους φόβους της και αρχίζει να γράφει. Το ειδύλλιό της με τον γοητευτικό Κέιλεμπ την εμπνέει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μπορούν, όμως, η Λούσι και ο Κέιλεμπ να ξεπεράσουν τις ερωτικές απογοητεύσεις του παρελθόντος και να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο;
Φεύγει. Η Λούσι δεν μπορεί να πιστέψει στην τύχη της όταν ένα δωμάτιο στο λονδρέζικο σπίτι της καλύτερης φίλης της ξενοικιάζεται και η ίδια προσλαμβάνεται στο επιτυχημένο διαφημιστικό πρακτορείο Supernova. Θα βρει όμως το κουράγιο να αντιμετωπίσει τον Μαξ και να μάθει τι συνέβη στ’ αλήθεια πριν από πολλά χρόνια;

"Ένοχη συνείδηση" της Έλενας Κορδέλλας

«Το έχω πει και θα το ξαναπώ: εάν δεν σε τιμωρήσει η δικαιοσύνη για τις πράξεις σου, θα φροντίσει να το κάνει η ίδια σου η συνείδηση. Και σε περίπτωση που αποτύχει κι αυτή, τότε υπάρχει η Θεία Δίκη. Και από αυτήν, φίλε μου, δεν ξεφεύγει κανείς…»
Δώδεκα χρόνια πριν, τρία αποτρόπαια εγκλήματα, σε ένα ορεινό χωριό της Βόρειας Ελλάδας, συνταράσσουν το πανελλήνιο. Τα στοιχεία που ανακαλύπτει η ομάδα του Δημήτρη Χατζηλαδά είναι αδιάσειστα και η σύλληψη του ενόχου, λίγες μέρες αργότερα, ανακούφιση για όλους.
Σήμερα, στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης επικρατεί αναβρασμός όταν η Παρασκευή Μαραγκού δραπετεύει από το Ειδικό Ψυχιατρείο Θεσσαλονίκης όπου κρατείται.
Παλιοί και νέοι αστυνομικοί καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να την εντοπίσουν.
Ποια είναι όμως η πραγματικότητα; Και τι είδους δικαιοσύνη μπορεί να αποδοθεί όταν ο πραγματικός ένοχος έχει ήδη τιμωρηθεί;

"Στέλλα Βιολάντη και Ισαβέλλα" του Γρηγόριου Ξενόπουλου

Ψυχή του θρήνου, του μαρτυρίου και της θυσίας, έγραψε ο Κωστής Παλαμάς για τη Στέλλα Βιολάντη, την ηρωίδα του Ξενόπουλου που εξυψώνεται στα όρια του ιδανικού, γιατί θέλησε να ζήσει μια ζωή διαφορετική από την άπνοη και τετριμμένη που ζουν όλοι γύρω της.
Η όμορφη και ξεχωριστή Στέλλα Βιολάντη είναι ερωτευμένη με τον γοητευτικό και περιζήτητο Χρηστάκη Ζαμάνο που δουλεύει στο αγγλικό τηλεγραφείο. Όταν ο πατέρας της, ένας από τους ισχυρότερους άντρες της Ζακύνθου, μαθαίνει ότι εκείνη έστειλε μια επιστολή στον Χρηστάκη ανταποκρινόμενη στον έρωτά του, τη φυλακίζει στη σοφίτα του σπιτιού, περιμένοντας να αλλάξει γνώμη και να υπακούσει στο θέλημά του. Όμως η Στέλλα δεν υποχωρεί, δηλώνοντας πως προτιμάει να χάσει τη ζωή της παρά να απαρνηθεί τον Χρηστάκη…
Η ζωή παρουσιάζει συχνά συμπτώσεις εκπληκτικές. Από μια τέτοια πηγάζει κι η τραγωδία της Ισαβέλλας. Ο Έννερης που την αγαπά και τη διεκδικεί με πάθος ερμηνεύει την τραγωδία αυτή ψυχρά, φιλοσοφικά, σαν μια φυσική, λογικότατη συνέπεια προηγουμένων περιστατικών. Ο Ερμάννος πάλι, που η σύμπτωση τον πλήττει όσο και την Ισαβέλλα, βλέπει σ’ αυτήν ένα θαύμα, δάκτυλο θείο, εκδικητικό. Όταν τα σκοτεινά οικογενειακά μυστικά έρχονται στο φως ένα ένα, η Ισαβέλλα, πολιορκημένη και από τους δύο, θα χρειαστεί να διαλέξει τη λύση: τη μελλοντική ευτυχία της ή τη θυσία.

"Γυρίστε τον γαλαξία με οτοστόπ" του Douglas Adams

Μια επική παρωδία που στηλιτεύει τη σύγχρονη κοινωνία με χιούμορ και αισιοδοξία.
Το σπίτι αυτό είναι ιδιαίτερο για ένα μόνο πρόσωπο, τον Άρθουρ Ντεντ, κι αυτό απλώς γιατί τυγχάνει να είναι ο ένοικός του. Μένει σ’ αυτό σχεδόν τρία χρόνια, από τότε που έφυγε από το Λονδίνο γιατί η ζωή εκεί τον έκανε αγχώδη και οξύθυμο. Ο Άρθουρ Ντεντ είναι σχεδόν τριάντα ετών, ψηλός, μελαχρινός και πάντα λιγάκι νευρικός. Και τώρα, ακριβώς έξω από το σπίτι του, μια κίτρινη μπουλντόζα απειλεί να το κατεδαφίσει. Αυτήν τη συγκεκριμένη Πέμπτη, όμως, συμβαίνει και κάτι εντελώς ανεξήγητο: μεγάλα διαστημόπλοια στέκονται στον ουρανό, πάνω από κάθε γήινο κράτος. Ακίνητα, τεράστια, σταθερά στον ουρανό, μια βλασφημία απέναντι στη φύση. Οι άνθρωποι παθαίνουν σοκ προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν τι βλέπουν.
«Σας μιλά ο Προστατικός Βόγκον Ζελτς του Γαλαξιακού Υπερδιαστημικού Συμβουλίου Πολεοδομίας» λέει ξαφνικά μια φωνή και είναι πράγματι ένας θαυμάσιος ήχος. «Όπως σίγουρα γνωρίζετε, το πλάνο των αναπτυξιακών προγραμμάτων των απομακρυσμένων περιοχών του γαλαξία απαιτεί την κατασκευή μιας υπερδιαστημικής λεωφόρου ταχείας κυκλοφορίας διαμέσου του πλανητικού σας συστήματος, και δυστυχώς ο πλανήτης σας είναι μεταξύ αυτών που πρόκειται να κατεδαφιστούν. Η όλη διαδικασία θα διαρκέσει λιγότερο από δύο γήινα λεπτά. Ευχαριστώ».
Η ανακοίνωση τελείωσε. Έχει έρθει το τέλος του κόσμου…

"Το ρεστοράν στο τέλος του σύμπαντος" του Douglas Adams

Το απόλυτο hot spot για μια βραδιά αποκαλυπτικής διασκέδασης και εκλεκτού φαγητού, όπου το φαγητό μιλάει από μόνο του (κυριολεκτικά), σας περιμένει!
Ο κοσμικά εκτοπισμένος Άρθουρ Ντεντ που κατάφερε την τελευταία στιγμή να σωθεί από την καταστροφή της Γης χάρη στον φίλο του Φορντ Έσκορτ –ευτυχώς ήξερε να κάνει οτοστόπ στους ιπτάμενους δίσκους– συνεχίζει να βρίσκεται αντιμέτωπος με τους πολεμοχαρείς Βόγκον. Στους παράξενους συντρόφους του συγκαταλέγονται η Τρίσια Μακμίλιαν –ή Τρίλιαν–, η οποία είχε εγκαταλείψει τον πλανήτη έξι μήνες νωρίτερα, ο Ζάφοντ Μπίμπλιμπροξ, πρώην πρόεδρος του γαλαξία, και ο Μάρβιν, το καταθλιπτικό ρομπότ.
Επόμενος προορισμός τους το Μιλιγουέις, γνωστό ως το Ρεστοράν στο Τέλος του Σύμπαντος, ένα εστιατόριο πέντε αστέρων που βρίσκεται στο τέλος του χρόνου και της ύλης.
Θα τα καταφέρουν; Δύσκολη η απάντηση! Το μόνο σίγουρο είναι ότι, παρότι το διαστημόπλοιό τους ταξιδεύει νωχελικά στο μελανό σκοτάδι του διαστήματος, είναι έτοιμοι να αναστατώσουν το σύμπαν!

"Green Κούκμπουκ" - Συλλογικό

H Madame Ginger και η Άννα Χαλικιά μέσα από τις σελίδες του GREEN ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ μοιράζονται πάνω από 120 πεντανόστιμες αλμυρές και γλυκές συνταγές που απευθύνονται σε όλους, ακόμα και στους πιο άπειρους.
Όσπρια και λαδερά της ελληνικής κουζίνας με ένα σύγχρονο twist, χορταστικές σαλάτες, λαχταριστές μακαρονάδες και κάρι, θρεπτικά πρωινά και εύκολα ψωμιά, σπιτικά plant-based τυριά και υγιεινά υποκατάστατα κρέατος από όσπρια και λαχανικά μαγειρεύονται με νέα υλικά και σύγχρονες τεχνικές. Τα γλυκά του βιβλίου, όλα εύκολα και πεντανόστιμα, φέρνουν τη θαλπωρή πίσω στην κουζίνα και γλυκαίνουν δίχως ενοχές τις Κυριακές μας.
Επιπλέον, το βιβλίο περιέχει χρήσιμους οδηγούς με ρεαλιστικές συμβουλές για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής: πώς θα εξοικονομήσουμε φυσικούς πόρους, ενέργεια, νερό και τροφή, πώς θα οργανώσουμε τα ψώνια μας ώστε να μειώσουμε τη σπατάλη τροφίμων και τα απορρίμματά μας, αλλά και πώς θα τρεφόμαστε για να συμβάλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.
Τούτο εδώ το βιβλίο έχει δουλευτεί με τη λογική του χαρούμενου δώρου. Της όμορφης προσφοράς. Ώριμο, κατασταλλαγμένο, χαριτωμένο, μας μορφώνει, μας ψυχαγωγεί, μας εμψυχώνει. Κουλουριάζομαι στην εμπειρία της ανάγνωσης και λίγο κάπως σαν να ένιωσα πως είναι ένα τίναγμα του τώρα στο μέλλον.
Άγγελος Ρέντουλας
Αρχισυντάκτης Γαστρονόμου

"Salvatores Dei, Το ιδεολογικό credo του Νίκου Καζαντζάκη" της Άρτεμις Φιλιππάκη

Το Salvatores Dei υπήρξε το έργο που σφράγισε τη λογοτεχνική πορεία του Νίκου Καζαντζάκη. Η Ασκητική, όπως τιτλοφορήθηκε το έργο κατά την οριστική του έκδοση το 1945, αποτέλεσε το ευαγγέλιο και το ιδεολογικό credo του Κρητικού στοχαστή. Γραμμένη με το βλέμμα στραμμένο στην Οδύσεια, αποτυπώνει την κραυγή του Καζαντζάκη προς την ανθρωπότητα και την αγωνία του για τον μελλούμενο άνθρωπο, τον νέο Οδυσσέα.
Το έργο χαρακτηρίστηκε από τον ίδιο ως mystique· ακόμη και σήμερα παραμένει ιδιαίτερα αινιγματικό τόσο για τους αναγνώστες όσο και για τους μελετητές, οι οποίοι επιχείρησαν την προσέγγισή του βάσει πολιτικών, φιλοσοφικών και θεολογικών κριτηρίων, χωρίς να λείπει όμως και η ψυχαναλυτική προσέγγιση. Οι τέσσερις αυτοί άξονες αποτέλεσαν τη βάση για τη σύνθεση των ερμηνευτικών σχολίων της παρούσας μελέτης, η οποία προέκυψε από την ανάγκη να υπάρξει μια σχολιασμένη έκδοση γι’ αυτό το μεγαλειώδες έργο που συνοψίζει την καζαντζακική κοσμοθεωρία.
Η μπερξονική φιλοσοφία όμως, καθώς συνδέεται και με τη δημιουργική εξέλιξη της γλώσσας, πέρα από τη σκέψη του επηρέασε και τους γλωσσικούς και εκφραστικούς του προσανατολισμούς, όπως αναδεικνύεται από την κριτική συνεξέταση του χειρογράφου και των εκδόσεων της Ασκητικής του 1927 και του 1945.

"Αυτοεκτίμηση" του Γιώργου Δημόπουλου

Έχεις αυτοεκτίμηση;
Ξέρεις ποιος είσαι;
Ιεραρχείς τις ανάγκες σου και αποδέχεσαι τη διαφορετικότητά σου;
Έμαθες να λες και όχι σε ό,τι δεν σου κάνει καλό και χαλάει την ψυχολογία σου;
Το μεγαλύτερο δώρο για την ψυχή είναι η ισορροπία του μυαλού και της καρδιάς. Δεν πειράζει αν γίνεσαι καμιά φορά δυσάρεστος. Δεν είναι χρήσιμο να είσαι πάντα ο καλός. Μάθε να αγαπάς και να σέβεσαι εσένα. Συνειδητοποίησε τις ανάγκες σου και μην περιμένεις. Μη φοβάσαι να μείνεις μόνος, εφόσον έχεις δημιουργική διάθεση. Διώξε ό,τι σε εγκλωβίζει σε λάθος ανθρώπους.
Η αυτοεκτίµηση µοιάζει µε αστέρι που εκπέµπει φως, αγάπη, εµπιστοσύνη, συνέπεια, ζεστασιά, κατανόηση, συνεργασία, αξιοπρέπεια, εντιµότητα, χαρά, πρόοδο, δηµιουργία, αλήθεια. Όποιος δεν την επιλέγει δηλώνει άγνοια. Όποιος την κατέχει είναι ο τυχερός της ζωής.
Ψάξε, συνάντησέ τη, γνώρισέ τη, επίλεξέ την, κατάκτησέ την!

"Είσαι υπέροχ@ όπως είσαι" της Emily Coxhead

Σε έναν κόσμο που συχνά μας κάνει να νιώθουμε ότι δεν είμαστε αρκετά καλοί, αυτό το βιβλίο θέλει να σου δείξει πόσο υπέροχ@ είσαι.
Γράψε πέντε πράγματα για τον εαυτό σου που σου αρέσουν και σε κάνουν να είσαι εσύ.
Ποια είναι η αδυναμία σου και πώς μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως υπερδύναμη;
Άσε το κινητό σου στην άκρη και κάνε μία από τις αγαπημένες σου ασχολίες.
Εστιάζοντας στα καλά πράγματα για τον εαυτό μας που συχνά παραβλέπουμε, το Είσαι υπέροχ@ όπως είσαι σου θυμίζει ότι είμαστε όλοι άνθρωποι, σκαρφιζόμαστε πράγματα καθώς προχωράμε – και στην πραγματικότητα κάνουμε πολύ καλή δουλειά! Με συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιείς τα κοινωνικά μέσα με θετικό τρόπο, πώς να δέχεσαι την αποτυχία και πώς να βρίσκεις ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένος, αυτό το βιβλίο με τη χαρούμενη εικονογράφηση θα σε βοηθήσει να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λιγότερο άγχος για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Όταν αγαπήσεις τις ανασφάλειές σου και όλα όσα σε κάνουν μοναδικό, θα συνειδητοποιήσεις ότι ο μοναδικός άνθρωπος που χρειάζεται να είσαι είναι ο υπέροχος εαυτός σου.

"Τα τρία μικρά λυκάκια-ποπ απ" του Ευγένιου Τριβιζά

Τα τρία μικρά λυκάκια γιορτάζουν 30 χρόνια σαρωτικής διεθνούς επιτυχίας με μια απολαυστική τρισδιάστατη έκδοση του κλασικού τους παραμυθιού.
Μόνο οι πλέον ταλαντούχοι από τους συγγραφείς έχουν την ικανότητα, επεμβαίνοντας σε ένα κλασικό παραμύθι, να δημιουργούν κάτι σχεδόν εξίσου διασκεδαστικό και βαθυστόχαστο με το πρωτότυπο. Η Έλεν Οξένμπερυ και ο Ευγένιος Τριβιζάς επιτυγχάνουν το σχεδόν ακατόρθωτο…
The Economist

 
"Το μυστικό της Σφίγγας" του Stilton Geronimo

Ο Τζερόνιμο Στίλτον είναι ο διευθυντής της εφημερίδας «Η Ηχώ των Τρωκτικών», της πιο διάσημης εφημερίδας της Ποντικονήσου.
Στον ελεύθερο χρόνο του λατρεύει να διηγείται χαρούμενες και διασκεδαστικές ιστορίες.
Σε αυτή τη νέα περιπέτεια ο Τζερόνιμο κυνηγά τους ύπουλους Γάτους Πειρατές στην αρχαία Αίγυπτο, στην αυλή του Φαραώ Χεφρήν, όπου θα πρέπει να αποτρέψει το σχέδιό τους και να σώσει την ιστορία.

"Η ανακάλυψη της Αμερικής" του Stilton Geronimo

Ο Τζερόνιμο Στίλτον είναι ο διευθυντής της εφημερίδας «Η Ηχώ των Τρωκτικών», της πιο διάσημης εφημερίδας της Ποντικονήσου.
Στον ελεύθερο χρόνο του λατρεύει να διηγείται χαρούμενες και διασκεδαστικές ιστορίες.
Σε αυτή τη νέα περιπέτεια ο Τζερόνιμο κυνηγά τους ύπουλους Γάτους Πειρατές στην αρχαία Αίγυπτο, στην αυλή του Φαραώ Χεφρήν, όπου θα πρέπει να αποτρέψει το σχέδιό τους και να σώσει την ιστορία.

"Το μπλοκάκι ενός UFO: Τα απίστευτα κατορθώματά μου!" των Γιώργου Κωνσταντινίδη & Σωτήρη Μητρούση

Σε αυτό το βιβλίο μαζέψαμε απίστευτες ιστορίες. Μας τις διηγήθηκαν παιδιά από την Ελλάδα και την Κύπρο. Τις επεξεργαστήκαμε και τις εικονογραφήσαμε χωρίς να αφαιρέσουμε την ουσία της καθεμίας. Αντέχεις να τις διαβάσεις;
 
"Καλά Χριστούγεννα στον Μούργο!" του Colas Gutman

Έρχονται τα Χριστούγεννα! Ο Μούργος και ο Χαλκομανίας βρίσκονται, όπως πάντα, στον σκουπιδοτενεκέ τους. Φέτος, όμως, οι δύο φίλοι είναι αποφασισμένοι να γιορτάσουν σ’ ένα σπίτι. Άραγε υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να φιλοξενήσει έναν ταλαίπωρο σκύλο και έναν πατημένο γάτο;
Μια ιστορία με άρωμα Χριστουγέννων… και σκουπιδιών!

"Διηγήματα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά" του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη

Οι θρησκευτικές αναμνήσεις «ενός παπαδόπαιδου γεμάτου θύμησες, ενός συγγραφέα γεμάτου πίστη». Ανέμελα παιδιά, ψαράδες, γιαλοί και σοκάκια, εκκλησίες, μανιασμένα κύματα, γραφικά ξωκλήσια και ο συγγραφέας να αναζητά παντού τον άνθρωπο, σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη απλότητα, ομορφιά και καλοσύνη.
Τα πιο τρυφερά, τα πιο αγαπημένα διηγήματα του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα. Διηγήματα που μεγάλωσαν γενιές και γενιές, διασκευασμένα για παιδιά, σε ένα πανέμορφο γιορτινό βιβλίο.

"Ο Τίμος παίζει Ψάξε και βρες τα Χριστούγεννα" της Emaniel Masono

Έρχονται τα Χριστούγεννα!
Πόσα πράγματα έχουμε να δούμε!
Θα βοηθήσεις τον Τίμο να βρει τα κρυμμένα αντικείμενα για να προετοιμαστεί για τις γιορτές;

"Ο Καρυοθραύστης" του E.T.A. Hoffmann

Η Μαρία ξύπνησε από το χτύπημα του ρολογιού που σήμανε μεσάνυχτα. Κοίταξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Της φάνηκε πως γινόταν όλο και πιο ψηλό…
Ακολούθησε τη Μαρία και τον Καρυοθραύστη της στη μαγική τους χριστουγεννιάτικη περιπέτεια και μπες στον μαγευτικό κόσμο με τις ζαχαρένιες νεράιδες, τα αστραφτερά στολίδια και τις μυστικές πόρτες.
 
"Η νύχτα πριν τα Χριστούγεννα" του Clement Clark Moore

Τη νύχτα πριν τα Χριστούγεννα στο ήσυχο σπίτι κανείς δεν τριγύριζε, ούτε ένα ποντίκι.
Ανακάλυψε τη μαγεία της παραμονής των Χριστουγέννων σε αυτή τη σύγχρονη εκδοχή του κλασικού χριστουγεννιάτικου ποιήματος του Κλέμεντ Κ. Μουρ. Ένα μαγικό βιβλίο που ζωντανεύει τη φαντασία των παιδιών καθώς περιμένουν τον Αϊ-Βασίλη.

"Αστέρια του ποδοσφαίρου: Ο Νεϊμάρ τα σπάει" του Simon Mugford

Ανακάλυψε πώς έφτασε ο Νεϊμάρ από το να παίζει ποδόσφαιρο στον δρόμο στη Βραζιλία να γίνει σούπερ σταρ επιθετικός στην Μπαρτσελόνα και στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς και ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Εντυπωσίασε τους φίλους σου με ΟΛΑ τα ρεκόρ του Νεϊμάρ και δες γιατί τελικά…

"Αστέρια του ποδοσφαίρου: Ο Κέιν τα σπάει" του Simon Mugford

Ανακάλυψε πώς έφτασε ο Χάρι Κέιν από απλό παιδί του Ανατολικού Λονδίνου να γίνει κορυφαίος σκόρερ στο Αγγλικό Πρωτάθλημα και αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, καθώς και να κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Εντυπωσίασε τους φίλους σου με ΟΛΑ τα ρεκόρ του Κέιν και δες γιατί τελικά…