Corsage - Κορσές
Δραματική
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Κλείνοντας τα 40 της χρόνια, η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στον δημόσιο ρόλο της και τις καταπιεσμένες προσωπικές ανάγκες της.



Yin ru chen yan - Ο σπόρος μιας αγάπης
Δραματική
Διάρκεια: 131'

Η περίληψη:
Ο σιωπηλός, μοναχικός αγρότης Ma και η ανάπηρη Guiying έχουν αναγκαστεί σε έναν κανονισμένο γάμο. Για να επιβιώσουν θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να σπείρουν το χωράφι τους και να χτίσουν ένα δικό τους σπίτι.



The menu - Το μενού
Θρίλερ
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Ένα νεαρό ζευγάρι κλείνει τραπέζι σε ένα αυστηρά πριβέ υπερπολυτελές εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, το οποίο βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό απομονωμένο νησί, αγνοώντας ότι το ειδικά σχεδιασμένο γι’ αυτούς μενού περιλαμβάνει αιμοβόρες εκπλήξεις.



Bardo, falsa crónica de unas cuantas verdades - Μπάρντο, το ψευδές χρονικό ενός σωρού αλήθειες
Σινεφίλ
Διάρκεια: 159'

Η περίληψη:
Ενόψει της βράβευσής του με ένα βραβείο διεθνούς κύρους, ένας κορυφαίος σκηνοθέτης δημοσιογραφικών ντοκιμαντέρ επιστρέφει στην πατρίδα του όπου βιώνει μια σειρά από παράδοξες εμπειρίες, οι οποίες ενεργοποιούν τα έντονα υπαρξιακά άγχη του.



Στο σύρμα
Δραματική
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Το 1948, ο Δημήτρης, του οποίου η γυναίκα περιμένει τον πρώτο τους γιο, εξορίζεται στη Μακρόνησο. Εκεί, ο σκληρός βασανιστής Κοθράς βάζει στοίχημα πως θα τον «σπάσει», ώστε να υπογράψει δήλωση μετανοίας, αλλά εκείνος αντιστέκεται σθεναρά.