She said - Κάποια μίλησε
Δραματική
Διάρκεια: 129'

Η περίληψη:
Η Jodi Kantor και η Megan Twohey, ρεπόρτερ των «New York Times», αναλαμβάνουν να ερευνήσουν τις φήμες για μια σειρά σεξουαλικών κακοποιήσεων, οι οποίες αφορούν τον χολιγουντιανό μεγαλοπαραγωγό Harvey Weinstein.Δημοσιογραφικό δράμα οσκαρικής κοπής που, στην παράδοση των «Spotlight» και «Όλοι οι Άνθρωποι του Προέδρου», υπηρετεί με αφηγηματική απλότητα τα γεγονότα μιας αληθινής ιστορίας.



La nuit du 12 - Η νύχτα της 12ης
Αστυνομική
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Ο νεαρός αστυνομικός Yohan Vivès έχει μόλις διοριστεί επικεφαλής στην εγκληματολογική ομάδα της Γκρενόμπλ. Το ίδιο βράδυ μια νεαρή κοπέλα θα καεί ζωντανή στη μέση του δρόμου κι εκείνος θα αναλάβει να διαλευκάνει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του.



Devotion - Devotion: Οι ήρωες των αιθέρων
Πολεμική
Διάρκεια: 139'

Η περίληψη:
Ο Jesse Brown είναι ο πρώτος Αφροαμερικανός πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού. Οι προκλήσεις για να αποδείξει την αξία του είναι διαρκείς και θα πολλαπλασιαστούν όταν μετατεθεί στο μέτωπο του πολέμου της Κορέας.



Poker face - Poker face: Ο Τζογαδόρος
Θρίλερ
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Ένας δισεκατομμυριούχος, ο οποίος μαθαίνει πως έχει λίγους μήνες ζωής, προσκαλεί τους παιδικούς του φίλους για μια βραδιά πόκερ, ετοιμάζοντάς τους μια σειρά από εκπλήξεις.



You are not my mother - Δεν είσαι η μητέρα μου
Τρόμου
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Την εβδομάδα πριν το Χάλογουιν η μητέρα της έφηβης Char εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Όταν το επόμενο βράδυ επιστρέφει στο σπίτι χωρίς καμία εξήγηση, φαίνεται και ακούγεται η ίδια, αλλά η συμπεριφορά της είναι αλλοπρόσαλλη και τρομακτική.



La fracture - Η μεγάλη ρήξη
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 98'

Η περίληψη:
Ένα ζευγάρι γυναικών στα πρόθυρα του χωρισμού φτάνει στα Επείγοντα ενός παρισινού νοσοκομείου τη νύχτα μιας μεγάλης διαδήλωσης. Το εξουθενωμένο προσωπικό και οι εξοργισμένοι διαδηλωτές που θα εισβάλουν σ’ αυτό θα μεγαλώσουν τη μεταξύ τους ένταση.



Salvar el arbol - Σώσε το δέντρο
Animation
Διάρκεια: 74'

Η περίληψη:
Ο δήμαρχος μιας πόλης θέλει να κόψει τα δέντρα ενός μεγάλου πάρκου, αλλά η μικρή κόρη του και τα ξωτικά που τα προστατεύουν συνασπίζονται εναντίον του.



Lyle, Lyle, Crocodile - Λάιλ, ο φίλος μου ο κροκόδειλος
Κωμωδία
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Όταν η οικογένεια Primm μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ο μικρός Josh δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη μεγαλούπολη και στο νέο του σχολείο. Όλα όμως αλλάζουν όταν ανακαλύπτει στη σοφίτα του νέου σπιτιού τον Lyle, έναν κροκόδειλο που χορεύει και τραγουδάει.