Ryû to Sobakasu no Hime - Μπελ: Ο Δράκος και η Πριγκίπισσα
Animation
Διάρκεια: 121'

Η περίληψη:
Η Suzu είναι μια ντροπαλή μαθήτρια γυμνασίου, η οποία όταν μπαίνει στο «U», έναν απέραντο εικονικό κόσμο, μετατρέπεται στη διαδικτυακή της προσωπικότητα Bell, μια παγκοσμίως αγαπημένη τραγουδίστρια.



Vanskabte land - Η χώρα του Θεού
Δραματική
Διάρκεια: 143'

Η περίληψη:
Στα τέλη του 19ου αιώνα, ένας νεαρός Δανός ιερέας ταξιδεύει σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ισλανδίας με στόχο να χτίσει μια εκκλησία, αλλά και να φωτογραφίσει τους κατοίκους της.



Nostalgia - Νοσταλγία
Δραματική
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Ύστερα από 40 χρόνια, ο Felice επιστρέφει στη Νάπολη. Ξανασυναντά τη μητέρα του, γερασμένη πλέον, περιπλανιέται στα γνώριμά του μέρη και αναζητά τον φίλο του Oreste, ο οποίος έχει γίνει αρχηγός μιας από τις φαμίλιες της Καμόρα.



Plane - Εκτός ελέγχου
Περιπέτεια
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Ο έμπειρος πιλότος Brodie Torrance καταφέρνει να προσγειώσει το χτυπημένο από κεραυνό αεροπλάνο του σε ένα νησί των Φιλιππίνων. Με έκπληξη, όμως, αυτός και οι επιβάτες θα διαπιστώσουν πως έχουν βρεθεί σε μια ζούγκλα που ελέγχεται από παραστρατιωτικούς, οι οποίοι θέλουν να τους απαγάγουν για λύτρα.




Joyland
Δραματική
Διάρκεια: 126'

Η περίληψη:
Ο μικρότερος γιος μιας παραδοσιακής πακιστανικής οικογένειας πιάνει δουλειά ως χορευτής στο σόου μιας τρανς, την οποία και ερωτεύεται.