Beau is afraid - Ο Μπο φοβάται
Δραματική
Διάρκεια: 179'

Η περίληψη:
Όταν μαθαίνει πως η μητέρα του πέθανε ξαφνικά, ο μοναχικός, χαμηλών τόνων και μόνιμα αγχωμένος Μπο ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο απρόβλεπτες περιπέτειες για να φτάσει στο πατρικό του.



Lunana - Λουνάνα: Ένα γιακ μέσα στην τάξη
Δραματική
Διάρκεια: 109'

Η περίληψη:
Δάσκαλος στο Μπουτάν, ο νεαρός Ugyen ονειρεύεται να γίνει τραγουδιστής στην Αυστραλία. Δέχεται με βαριά καρδιά να διδάξει για μια σεζόν στο αποκομμένο από τον πολιτισμό χωριό Λουνάνα, ψηλά στα Ιμαλάια, μια εμπειρία που θα του αλλάξει τη ζωή.



La brigade - Μάλιστα, σεφ!
Κομεντί
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Η Cathy είναι μια σου-σεφ που ονειρεύεται ν’ ανοίξει το δικό της εστιατόριο. Στριμωγμένη οικονομικά, θα δεχτεί απρόθυμα να δουλέψει σε μια δομή για πρόσφυγες, όπου το πάθος της για τη μαγειρική θα αλλάξει τη ζωή πολλών νεαρών μεταναστών.



To catch a killer - Στα ίχνη του δολοφόνου
Αστυνομική
Διάρκεια: 119'

Η περίληψη:
Όταν ένας δεινός σκοπευτής πυροβολεί από μακριά και σκοτώνει 29 ανθρώπους στη Βαλτιμόρη, ένα φρενήρες κυνηγητό ξεκινά για τον εντοπισμό του. Χωρίς πολλά στοιχεία, ο υπεύθυνος της έρευνας Geoffrey Lammark στρατολογεί στην ομάδα του την αντικοινωνική και ψυχολογικά εύθραυστη νεαρή αστυνομικό Eleanor Falco.



Διορθώσεις
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 119'

Η περίληψη:
Η καθημερινότητα των χορευτών, χορογράφων, σκηνογράφων και τεχνικών του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς προετοιμάζονται για το ανέβασμα της «Λίμνης των κύκνων».



Un rescate de huevitos - Κάτσε στ' αβγά σου
Animation
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Ο κόκορας Τότο και η αγαπημένη του Ντι είναι οι περήφανοι γονείς δύο μικρών αβγών που χρυσίζουν. Γι’ αυτό και κάποιοι συλλέκτες τα αρπάζουν, προορίζοντάς τα για γκουρμέ γεύμα πλουσίων στο Κονγκό. Τώρα ο Τότο, η Ντι και η παρέα τους πρέπει να βρουν έναν τρόπο να φτάσουν μέχρι την αφρικανική ήπειρο εγκαίρως και να σώσουν τα παιδιά τους.



Benediction - Ευλογία
Δραματική
Διάρκεια: 137'

Η περίληψη:
Η πολυτάραχη ζωή του ποιητή Siegfried Sassoon μέσα από την τραυματική εμπειρία που έζησε στο μέτωπο του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.