The Flash
Περιπέτεια
Διάρκεια: 155'

Η περίληψη:
Ο Barry Allen ανακαλύπτει ότι μπορεί, ως Flash, να γυρίζει πίσω στο χρόνο. Επιστρέφει λοιπόν στην παιδική του ηλικία, την ημέρα που δολοφονήθηκε η μητέρα του, αλλά πέφτει πάνω στον νεαρότερο εαυτό του και σε μια… εξωγήινη εισβολή.



Historias para no contar - Αυτά που δεν λέγονται
Κομεντί
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Πέντε ιστορίες εραστών, γνωστών και φίλων, οι οποίοι αποκρύπτουν μικρές ή μεγαλύτερες αλήθειες ο ένας από τον άλλον. Άλλοτε με ευτυχή κι άλλοτε με επώδυνα, αλλά πάντα απρόβλεπτα αποτελέσματα.



Alibi.com 2 - Άλλοθι για παντρεμένους 2
Κωμωδία
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Έχοντας κλείσει πλέον την εταιρεία του, μια διαδικτυακή υπηρεσία παροχής άλλοθι για απιστίες, ο Greg ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Flo. Εκείνη δέχεται, αλλά αυτός πρέπει τώρα να της γνωρίσει τον απατεώνα πατέρα του και την εκκεντρική μητέρα του. Δεν του μένει παρά να ξανανοίξει την εταιρεία και να βρει ψεύτικους γονείς.



L' ultima note di Amore - Η τελευταία Νύχτα του Φράνκο Αμόρε
Αστυνομική
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Το τελευταίο βράδυ πριν τη συνταξιοδότησή του, ο επιθεωρητής της αστυνομίας Franco Amore πληροφορείται πως ο συνάδελφος και συνεργάτης του Dino σκοτώθηκε σε μια ύποπτη συναλλαγή. Η αλήθεια, όμως, είναι πολύ πιο περίπλοκη.



Elemental - Στο στοιχείο τους
Animation
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Στο Έλεμεντ Σίτι, τα στοιχεία της φωτιάς, του νερού, της γης και του αέρα συγκατοικούν, προσέχοντας να μην έρχονται σε ανεπιθύμητες, αυτοκαταστροφικές επαφές. Έτσι, η Φλόγα και ο Νηρέας γνωρίζουν εξ αρχής πως η συνύπαρξή τους είναι αδύνατη.