The son - Ο γιος
Δραματική
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Η πολυάσχολη καθημερινότητα του μεγαλοδικηγόρου Peter, ο οποίος ζει με τη σύντροφό του Beth και το νεογέννητο μωρό τους, αναστατώνεται όταν υποχρεώνεται να φιλοξενήσει τον Nicholas, τον ψυχικά εύθραυστο γιο του από τον προηγούμενο γάμο του.



Insidious: The red door - Παγιδευμένη ψυχή: Η πορφυρή πόρτα
Τρόμου
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Για να απαλλαγούν μια και καλή από τους δαίμονες που τους κατατρύχουν, ο Josh και ο νεαρός Salton πρέπει να καταβυθιστούν ακόμα περισσότερο στο Πέρα και να έρθουν αντιμέτωποι με το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς τους, καθώς και με νέες, ακόμα πιο τρομακτικές απειλές, που κρύβονται πίσω από την πορφυρή πόρτα.



Λεσβία
Δραματική

Η περίληψη:
Η Μελίνα και η Βιβή ζώντας τον έρωτα τους προσπαθούν να ανακαλύψουν τη χαρά της ζωής αγνοώντας τι τις περιμένει παρακάτω. Το είναι τους τραντάζεται από την αποκάλυψη ότι η ζωή τους θα είναι αναπόφευκτα ένας λαβύρινθος μέσα στη δίνη των ψευδαισθήσεων, που άλλοι έχουν σχεδιάσει για αυτές. Ο οριστικός χωρισμός τους έρχεται μέσα από μια έκρηξη λαγνείας και απέραντης θλίψης.



Book Club: The next chapter - Book Club: Το επόμενο κεφάλαιο
Κωμωδία
Διάρκεια: 107'

Η περίληψη:
Οι τέσσερις φιλενάδες της λέσχης βιβλίου αποφασίζουν να ταξιδέψουν μέχρι την Ιταλία για ένα πρωτότυπο μπατσελορέτ πάρτι προς τιμήν της Βίβιαν, η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί.



L' innocent - Τα πάνω κάτω
Κομεντί
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Ο Abel πανικοβάλλεται όταν μαθαίνει ότι η μητέρα του, η οποία δουλεύει ως δραματοθεραπεύτρια στις φυλακές, σκοπεύει να παντρευτεί ένα ληστή που σύντομα θα αποφυλακιστεί. Θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει, αλλά η γνωριμία με τον πατριό του θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες.



Resident Evil: Death Island
Animation
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Τρεις πράκτορες διαφορετικών κρατικών υπηρεσιών και μια εργαζόμενη σε ΜΚΟ ενάντια στη βιο-τρομοκρατία συναντιούνται στο Αλκατράζ, στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο, για να αντιμετωπίσουν μια θανάσιμη απειλή για τον πλανήτη.



El cuarto pasajero - Ο τέταρτος επιβάτης
Κωμωδία
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Χωρισμένος και με οικονομικά προβλήματα, ο 50άρης Julián χρησιμοποιεί μια εφαρμογή για να μοιράζεται το αυτοκίνητό του στις μετακινήσεις του στη Μαδρίτη. Ερωτευμένος με την πολύ νεαρότερή του Lorena, μια τακτική πελάτισσα, αποφασίζει να της εξομολογηθεί τα αισθήματά του. Λογαριάζει, όμως, χωρίς τους άλλους δύο επιβάτες του κρίσιμου ταξιδιού.



Les blagues de Toto - Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις;
Κωμωδία
Διάρκεια: 84'

Η περίληψη:
Παιδί χωρισμένων γονιών, ο Toto είναι απίστευτα σκανταλιάρης, σε σημείο που μετά την καταστροφική παρουσία του στα εγκαίνια ενός τοπικού μουσείου, οι γονείς του σκέφτονται να τον βάλουν σε οικοτροφείο. Εκείνος και οι φίλοι του, όμως, θέλουν να αποδείξουν πως ο μικρός έχει πέσει θύμα σκευωρίας. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.