Knox goes away - Το χρέος του εκτελεστή
Θρίλερ
Διάρκεια: 114'

Η περίληψη:
Όταν ένας πληρωμένος δολοφόνος μαθαίνει ότι πάσχει από μια ραγδαία εξελισσόμενη μορφή άνοιας, βρίσκει την ευκαιρία να εξιλεωθεί, σώζοντας τη ζωή του γιου του με τον οποίο ήταν για χρόνια αποξενωμένος.



Immaculate - Άσπιλη
Τρόμου
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Μια Αμερικανίδα καλόγρια γίνεται δεκτή σε ένα ιταλικό μοναστήρι όπου παγιδεύεται στα νοσηρά σχέδια ενός διαστροφικού ιερέα.



Kung Fu Panda 4
Animation
Διάρκεια: 94'

Η περίληψη:
Ο Πο μαθαίνει με λύπη του ότι έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψει το ρόλο του Δράκου Πολεμιστή και να αναλάβει αυτόν του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Προτού ορίσει το διάδοχό του, όμως, μια καινούργια, πανίσχυρη απειλή εμφανίζεται, αναζητώντας το Ραβδί της Σοφίας που κρατάει ο Πο.



Μινόρε
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
Ένας ναύτης με ένα μπουζούκι καταφθάνει σε μια παραθαλάσσια κωμόπολη, στην οποία αρχίζουν να συμβαίνουν μια σειρά ανεξήγητων εξαφανίσεων και φόνων. Υπό την πίεσή τους, μια ομάδα ετερόκλητων χαρακτήρων συνασπίζεται για να αντιμετωπίσει τη μυστηριώδη απειλή.



The new boy - Το νέο αγόρι
Δραματική
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Στην Αυστραλία της δεκαετίας του ’40, ένας εννιάχρονος Αβορίγινας παραδίδεται σε ένα απομακρυσμένο μοναστήρι, το οποίο λειτουργεί και ως οικοτροφείο αρρένων. Το νέο αγόρι, όμως, φαίνεται να έχει ξεχωριστές δυνάμεις, κάτι που θα βάλει την πίστη της επικεφαλής της μονής, Αδελφής Eileen, σε δοκιμασία.



Los colonos - Οι άποικοι
Δραματική
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Στη Χιλή του 1901, ένας μεγαλογαιοκτήμονας αναθέτει σε έναν ντόπιο εργάτη, έναν Βρετανό στρατιωτικό και έναν Αμερικανό μισθοφόρο να διασχίσουν έφιπποι τη Γη του Πυρός για να ιχνηλατήσουν την πιο ασφαλή διαδρομή για τα κοπάδια του.