Breathe - Χωρίς οξυγόνο
Περιπέτεια
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Σ' ένα δυστοπικό μέλλον, τα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου έχουν καταστήσει τη Γη σχεδόν μη κατοικήσιμη. Όταν μια μητέρα η οποία ζει μαζί με την κόρη της σε υπόγειο καταφύγιο δεχθεί την επίσκεψη ενός μυστηριώδους ζευγαριού, εκείνες θα πρέπει να ανακαλύψουν τις αληθινές προθέσεις τους και να παλέψουν για την επιβίωση.



Μην ανοίγεις την πόρτα
Θρίλερ
Διάρκεια: 87'

Η περίληψη:
Μια νεαρή γυναίκα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι ενός άντρα που ζει μόνος του στην καρδιά ενός ορεινού δάσους. Του ανακοινώνει πως είναι βιολόγος, η ερευνητική ομάδα της οποίας δέχτηκε μια μυστηριώδη επίθεση, τίποτα όμως δεν μπορεί να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της.



Challengers - Οι αντίπαλοι
Δραματική
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Δύο νεαροί τενίστες, αδελφικοί φίλοι μεταξύ τους, ερωτεύονται με πάθος μια συναθλήτριά τους. Έπειτα από 13 χρόνια, η ζωή θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους στο ίδιο γήπεδο.



Alma viva - Ζωντανό πνεύμα
Δραματική
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Η μικρή Salomé επιστρέφει για διακοπές στο χωριό της, αλλά η γιαγιά της ξαφνικά πεθαίνει. Απανωτές οικογενειακές διαμάχες ξεσπούν γύρω από το φέρετρο, ενώ η μικρή στοιχειώνεται από το πνεύμα εκείνης που οι χωριανοί θεωρούσαν μάγισσα.



Combat Wombat: Back 2 back - Σούπερ Μάγκι
Animation
Διάρκεια: 81'

Η περίληψη:
Όταν μια σατανική ιδιοφυΐα απειλεί να παγιδεύσει ολόκληρο το Σενκσουάρι Σίτι σε μια «ιδανική» προσομοίωση metaverse, η Μάγκι και ο Σουίτι πρέπει να συνεργαστούν για να σώσουν την πόλη τους για ακόμα μία φορά.



Poslednji heroj - Ο τελευταίος ήρωας
Κωμωδία
Διάρκεια: 85'

Η περίληψη:
Σε μια σλοβένικη κωμόπολη, στην οποία πρόκειται να ανεγερθεί ένα γιγαντιαίο σουπερμάρκετ γερμανικών συμφερόντων, ο γιος ενός ήρωα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου καλεί τους κατοίκους σε ηρωικό αντάρτικο.



Επαγγελματίας υπνοβάτης - Professional sleepwalker
Κωμωδία
Διάρκεια: 79'

Η περίληψη:
Ο Άγγελος είναι ένας αποτυχημένος ποιητής που ανακαλύπτει ότι η μάνα τον έχει πλασάρει ως τοπική «Πυθία», φέρνοντας πελάτες τη νύχτα να ακούσουν το παραμιλητό του. Μετά τον αρχικό θυμό του, αποφασίζει να πάρει στα χέρια του την «επιχείρηση», οδηγώντας την κατάσταση στον πλήρη εκτροχιασμό.



Spy X Family Code: White
Animation
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Είναι κατάσκοπος. Αυτή είναι δολοφόνος. Μαζί, ο Λόιντ και η Γιορ κρατούν τη διπλή τους ζωή για τον εαυτό τους, ενώ προσποιούνται ότι είναι η τέλεια οικογένεια. Ωστόσο, η υιοθετημένη κόρη τους Άνια, μια τηλεπαθητική, γνωρίζει και τα δύο συναρπαστικά μυστικά τους εν αγνοία τους. Ενώ με το πρόσχημα ότι παίρνει την οικογένειά του για μια χειμερινή απόδραση το Σαββατοκύριακο, η προσπάθεια του Λόιντ να σημειώσει πρόοδο στην τρέχουσα αποστολή του, την Επιχείρηση Στριξ, αποδεικνύεται δύσκολη, όταν η Άνια εμπλέκεται κατά λάθος και πυροδοτεί γεγονότα που απειλούν την παγκόσμια ειρήνη!