Longlegs
Τρόμου
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Μια αστυνομική ντετέκτιβ αποκτά εμμονή με την υπόθεση ενός κατά συρροήν δολοφόνου, ώσπου συνειδητοποιεί ότι όσο εντρυφά σε αυτήν τόσο περισσότερο σφίγγει γύρω της ένας κλοιός που βάζει τη ζωή της σε κίνδυνο.



Twisters
Περιπέτεια
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Αρκετά χρόνια μετά από μια τραυματική εμπειρία στο πεδίο, μια κυνηγός ανεμοστρόβιλων επιστρέφει στη δράση ώστε να δοκιμάσει μια πιθανώς σωτήρια για την ανθρωπότητα τεχνολογία. Τα σχέδιά της ανατρέπει, όμως, ένας διάσημος κυνηγός - influencer την ώρα που στον ουρανό ξεσπούν πρωτοφανή ακραία καιρικά φαινόμενα.



Boneyard - Ανεξιχνίαστοι φόνοι
Θρίλερ
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Μια ομάδα αστυνομικών ντετέκτιβ αναλαμβάνει τη διαλεύκανση μιας δαιδαλώδους υπόθεσης, όταν σε μια ερημική τοποθεσία ανακαλύπτεται τυχαία μια σειρά από αυτοσχέδιους τάφους με νεκρές γυναίκες.



Fly me to the moon
Κομεντί
Διάρκεια: 132'

Η περίληψη:
Μια αδίστακτη διαφημίστρια και ένας ηθικός διευθυντής της NASA καλούνται να ξεπεράσουν τις διαφορές και τα συναισθήματά τους, έτσι ώστε να βοηθήσουν το Apollo 11 να φτάσει στο φεγγάρι.



C'è ancora domani - Πάντα υπάρχει το αύριο
Δραματική κωμωδία
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Στη μεταπολεμική Ιταλία, μια μητέρα προσπαθεί να αναθρέψει τα παιδιά της, αλλά και να επιβιώσει ενός κακοποιητικού συζύγου, μέχρις ότου δεν αντέχει πια και αποφασίζει να αναλάβει δράση.



Puffin Rock and the new friends - Πάφιν Ροκ νέες φιλίες
Animation
Διάρκεια: 80'

Η περίληψη:
Η εξαφάνιση του τελευταίου αυγού της σεζόν κάτω από περίεργες συνθήκες, οδηγεί την Ούνα και τους φίλους της να ξεκινήσουν έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για να προσπαθήσουν να το σώσουν πριν μια μεγάλη καταιγίδα χτυπήσει το Πάφιν Ροκ και βάλει το νησί σε κίνδυνο.