Η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τη CIRCUS DAYZ, διοργανώνουν το 4ο ΔΙΕΘΝΕΣ Φεστιβάλ Τσίρκο και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης, στο χώρο της Τεχνοπόλης, στις 29, 30 και 31 Mαΐου 2015, από τις 11.00π.μ. έως τις 00.00π.μ.

Ακροβάτες (διεθνούς φήμης καλλιτέχνες από Ελλάδα και το εξωτερικό), ζογκλέρ, μουσικοί, χορευτές και καλλιτέχνες όλου του φάσματος των Εναλλακτικών Παραστατικών Τεχνών, παίρνουν μέρος σε μια 3ήμερη γιορτή με επιδείξεις, σεμινάρια τεχνικών τσίρκο, θέατρο δρόμου, juggling meeting, παιδότοπο και παιδικό Τσίρκο, θεάματα με φωτιές, performers' market και open stage για νέους καλλιτέχνες.

Από τις 11.00π.μ. έως τις 19.00μ.μ., καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παραδίδουν σεμινάρια τεχνικών τσίρκο (σε φιλικές τιμές, για τα σεμινάρια θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας) και από τις 19:00μ.μ. και μετά, θα λαμβάνουν χώρα επιδείξεις από τους μαθητές της σχολής και τις ομάδες τις πόλης καθώς και παραστάσεις από επαγγελματίες του χώρου.
Παράλληλα στο Κτίριο «Νέοι Φούρνοι» θα υπάρχει stand με ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις ομάδες της πόλης και τις δράσεις τους. Καθώς επίσης θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας στους φούρνους. Φέτος είναι μια ξεχωριστή χρονιά για μας, είναι μια χρονιά Innovation... για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις που συνδέουν το τσίρκο με την τεχνολογία. Έχουμε τη χαρά να μας στηρίζει το INNOVATHENS –το οποίο είναι ένας ολοκληρωμένος κόμβος στήριξης της Καινοτομίας και της Επιχειρηματικότητας.

Η κάθε βραδιά του φετινού Φεστιβάλ θα κλείνει με μουσικά δρώμενα στην Κεντρική Αυλή.