Ο IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος του Μάρκου Κρητικού


την Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021, στις 18.00μ.μ., ζωντανά από το κανάλι YouTube και τη σελίδα Facebook της αλυσίδας πολιτισμού IANOS.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο φιλόλογος-κριτικός βιβλίου Αριστοτέλης Σαΐνης και η δημοσιογράφος-ραδιοφωνική παραγωγός Έλενα Χατζηιωάννου.

Ποτέ δεν πρέπει να τα βάζεις με κάποιον που δεν έχει τίποτα να χάσει. Μια νουάρ περιπλάνηση στα κακόφημα στέκια της νύχτας υπό τις μελαγχολικές νότες της μπλουζ.
____________________________________________________________________________________


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν γονείς με παιδιά από 6 έως 12 ετών να παρακολουθήσουν το διαδικτυακό διαδραστικό εργαστήριο με τίτλο «Στέκομαι σωστά δίπλα στο παιδί μου στα χρόνια του Δημοτικού» με εισηγήτρια την ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλο γονέων Χριστίνα Ρασιδάκη την Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021, στις 19.00μ.μ., ζωντανά από την πλατφόρμα ΖΟΟΜ των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Το μεγάλο στοίχημα των σύγχρονων γονέων είναι να κατανοήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των παιδιών τους. Πόσο εύκολο είναι αυτό που τους ζητείται; Με ποιους τρόπους μπορούμε να διαχειριστούμε µε επιτυχία σημαντικά θέματα που αφορούν τα παιδιά αυτής της ηλικίας, όπως τις συναισθηματικές διακυμάνσεις, τη διαμόρφωση της ταυτότητάς τους, τις οικογενειακές και τις φιλικές σχέσεις, τις δυσκολίες να ανταποκριθούν στις σχολικές τους υποχρεώσεις;

Μια ενδιαφέρουσα και διαδραστική συνάντηση που θα σας βοηθήσει να σταθείτε σωστά δίπλα στο παιδί σας στα χρόνια του δημοτικού σχολείου.

  • Χτίζοντας μια σχέση ασφάλειας και εμπιστοσύνης
  • Ο παιδικός εγκέφαλος
  • Όρια, συνέπειες και διαλλακτικότητα
  • Σωστή στάση απέναντι στα μαθήματα και το σχολείο
  • Αδέλφια, φίλοι, αντίπαλοι και η πίεση της ομάδας
  • Σεξουαλικότητα, Εκφοβισμός – Τι λέμε και τι κάνουμε
Διάρκεια: 1,5 ώρα