The whale - Η φάλαινα
Δραματική
Διάρκεια: 117'

Η περίληψη:
Αντιμετωπίζοντας σοβαρότατα προβλήματα υγείας, ένας υπέρβαρος και κλεισμένος στο σπίτι του καθηγητής λογοτεχνίας αποφασίζει να επανενωθεί με την έφηβη κόρη του.



A man called Otto - Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 126'

Η περίληψη:
Ο Otto είναι ένας εσωστρεφής και στριμμένος μισάνθρωπος, ο οποίος έχει χάσει λίγο καιρό πριν τη γυναίκα του. Σκοπός του είναι «να πάει να τη συναντήσει» άμεσα, αλλά η μετακόμιση μιας φασαριόζικης οικογένειας δίπλα του θα του αλλάξει με απρόοπτο τρόπο τα σχέδια.



Kapitan Volkonogov bezhal - Ο σύντροφος Βολκονόγκοφ απέδρασε
Δραματική
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Πιστό μέλος της σταλινικής μυστικής αστυνομίας, ο λοχαγός Fyodor Volkonogov γίνεται μάρτυρας υπόπτων ανακρίσεων από τις οποίες περνούν οι συνάδελφοί του. Νιώθοντας πως η σειρά του πλησιάζει, τρέπεται σε φυγή κυνηγημένος από τους πρώην συντρόφους του.



M3gan
Τρόμου
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Επιστήμονας της ρομποτικής, η Gemma γίνεται ξαφνικά η κηδεμόνας της ορφανής οκτάχρονης ανιψιάς της Cady. Αποφασίζει να της χαρίσει την M3gan, μια κούκλα τεχνητής νοημοσύνης η οποία αρχίζει να παίρνει τις δικές της, επικίνδυνες αποφάσεις.



Operation fortune: Ruse de guerre - Operation fortune: Η μεγάλη απάτη
Περιπέτεια
Διάρκεια: 114'

Η περίληψη:
Μέλος μιας ειδικής ομάδας μυστικών πρακτόρων, η οποία θα συμπεριλάβει ως δόλωμα ένα δημοφιλή σταρ του Χόλιγουντ, ο Orson Fortune αναλαμβάνει να σταματήσει την πώληση ενός άκρως επικίνδυνου όπλου από τον δισεκατομμυριούχο Greg Simmonds.



Marmaduke - Μάρμαντιουκ
Animation
Διάρκεια: 88'

Η περίληψη:
Ένας θρυλικός εκπαιδευτής σκύλων πιστεύει ότι μπορεί να μεταμορφώσει τον απειθάρχητο, αλλά αξιαγάπητο Marmaduke στον πρώτο δανέζικο μολοσσό που θα κερδίσει το Παγκόσμιο σκυλο-Πρωτάθλημα.