Ghostbusters: The Frozen Empire - Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου
Φαντασίας
Διάρκεια: 115'

Η περίληψη:
Όταν ένα μυστηριώδες αρχαίο αντικείμενο απελευθερώνει μια διαβολική οντότητα, παλιοί και νέοι Κυνηγοί Φαντασμάτων συνεργάζονται για να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη εποχή των παγετώνων.



Back to Black
Δραματική
Διάρκεια: 122'

Η περίληψη:
Η διαδρομή της Amy Winehouse από την εφηβεία έως την περιπετειώδη καταξίωσή της ως ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά είδωλα της εποχής της.



Les amandiers - Για πάντα νέοι
Δραματική
Διάρκεια: 126'

Η περίληψη:
Στα τέλη του ’80 μια ομάδα νεαρών ηθοποιών γίνεται δεκτή στην περιζήτητη δραματική σχολή του Patrice Chéreau, Les Amandiers. Ανάμεσά τους και η Stella, για την οποία μόλις ξεκινάει ένα ταξίδι ζωής.



Wolfman radio
Σινεφίλ
Διάρκεια: 71'

Η περίληψη:
Ένας διαταραγμένος ψυχολογικά άντρας και μια τυφλή μπαλαρίνα περιπλανιούνται στο Λονδίνο, ενώ ένας ραδιοφωνικός παραγωγός κάνει την εκπομπή «Wolfman Radio».



Tótem - Τοτέμ
Δραματική
Διάρκεια: 95'

Η περίληψη:
Η επτάχρονη Sol περνά μια μέρα στο σπίτι του παππού της, καθώς όλο το σόι ετοιμάζει ένα πάρτι-έκπληξη για τον άρρωστο πατέρα της.



Late night with the Devil - Στενές επαφές με τον Διάβολο
Τρόμου
Διάρκεια: 93'

Η περίληψη:
Μια βιντεοκασέτα αποκαλύπτει τα πραγματικά περιστατικά μιας διαβόητης ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής, η οποία βγήκε στον αέρα ανήμερα του Χάλογουιν του 1977.



Οι Ελευσίνιοι
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Δύο δεκαετίες μετά την «Αγέλαστο Πέτρα», ο δημιουργός της επιστρέφει στην Ελευσίνα και τους ανθρώπους της, συνεχίζοντας να ξετυλίγει το μίτο που συνδέει την ιερή πόλη των αρχαίων μυστηρίων με το σήμερα.



The Canterville ghost
Animation
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Στις αρχές του 20ού αιώνα μια αμερικανική οικογένεια μετακομίζει σ’ ένα πολυτελές αρχοντικό στην επαρχία της Αγγλίας. Όλοι οι προηγούμενοι ένοικοί του το εγκατέλειψαν κακήν κακώς λόγω του… μόνιμου κατοίκου του, του φαντάσματος του σερ Σάιμον, το οποίο αυτήν τη φορά θα τα βρει σκούρα προσπαθώντας να τρομάξει τους νέους ιδιοκτήτες.



Urotcite na Blaga - Τα μαθήματα της Μπλάγκα
Δραματική
Διάρκεια: 114'

Η περίληψη:
Μια συνταξιούχος δασκάλα, η οποία μαζεύει λεφτά για να αγοράσει τάφο για τον πρόσφατα αποθανόντα σύζυγό της, πέφτει θύμα τηλεφωνικής απάτης. Απελπισμένη, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.