Το Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ και τη σειρά «ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ: ΤΕΡΑΤΑ» του Κώστα Πούλου, την Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, στις 12.00μ.μ., στο Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας (2ο χλµ. Νέας Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου).

Τα τέρατα της ελληνικής μυθολογίας, αποφάσισαν να μιλήσουν για τον εαυτό τους. Να βάλουν ένα τέλος στα ψέματα και στις συκοφαντίες. Δεν είναι ίδια μ’ εμάς τους ανθρώπους. Είναι διαφορετικά. Πολύ διαφορετικά. Όχι όμως και τέρατα… Το ίδιο και η κυρία Κάκια, η κακιά μάγισσα, που κατά βάθος δεν είναι κακή. Θέλει η καημένη να γίνει καλή, αλλά έχει ένα σωρό μπερδέματα με την τεχνολογία, που της βγάζουν τον χειρότερό της εαυτό.

Ο Κώστας Πούλος περιμένει μικρούς και μεγάλους, για να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να γνωρίσετε την καλή πλευρά των ηρώων του!

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ της Άνοιξης που διοργανώνει το Πάρκο από τις 28 Απριλίου έως τις 02 Μαΐου 2024. Η συμμετοχή των παιδιών και των γονέων στην εκδήλωση περιλαμβάνεται στο εισιτήριο εισόδου στο Πάρκο.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!